Montarea colectoarelor solare

foto colectoare solareCentrul de Comerț și Deservire TERMIKA fiind importatorul exclusiv al companiei Calpak in Republica MOLDOVA, comercializează și prestează servicii de montare a colectoarelor solare plane de origine grecească.

Compania Calpak care are o experiență de peste 35 ani in proiectarea și producerea colectoarelor plane de inaltă calitate, de asemenea el este unul dintre cei mai mari producători din domeniu pe teritoriul Europei.

Cunoscute sub numele de panouri solare, colectoarele plane sunt formate dintr-un registru de capilare fabricate din metal termoconductor (cupru) cu aripioare din tablă tratată selective pentru creșterea suprafeței de captare. Acest ansamblu este așezat intr-o cutie plată, bine izolată termic. Cutia dată are un perete transparent, fabricat de regulă din sticlă cu transparență ridicată la radiația infraroșie.

Doar la Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA aveți posibilitatea să beneficiați de combinația dintre eficiența ridicată și cele mai competitive prețuri, care vă permit ca valoarea investiției să fie amortizată intr-un timp destul de scurt 3-5 ani.

Caracteristicile colectorului:

   - cadru din aluminiu anodizat
   - capacul din spate este din aluminiu
   - sticlă termorezistentă de 4mm grosime 
   - 30 mm de izolație cu vată de sticlă in spate și izolație lateral de 10 mm
   - temperatura maximă- 165 *C
   - randamentul- 90%
   - unghi de inclinație optim- 45*
   - capacitate colector- 1,9 l

Doar Centrul TERMIKA oferă un produs care inglobează o tehnologie relativ nouă ce nu poluează deloc in procesul de producție al apei calde. Panourile solare plane au o eficiență destul de mare și o perormanță ridicată.

Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA vă propune nu doar colectoarele dar și intrg Pachetul solar cu boiler.

Pentru mai multe informații despre eficiența colectoarelor vizitați Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA situat pe adresa or. Chișinău, str. Matei Basarab 2/1,  sau ne contactați la numerele de telefon: 079 61 80 80,  022 430 484

 

PROMOTIILE NOASTRE

  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show