Montarea cazanelor

buton montare cazanCentrul de Comert si Deservire TERMIKA oferă servicii de montare a cazanelor pe conbustibil solid la cel mai inalt nivel.
Cazanele tradiţionale pe combustibil solid sunt produse de mulţi ani şi pină in prezent sunt foarte solicitate datorită independenţei sale energetice si simplicitatii sale in exploatare. Aceste cazane sunt absolut autonome si au nevoie doar de lemn, carbine sau brichet.

Singurul lucru pe care noi nu trebuie să uităm - este stocarea permanenta de combustibil solid şi loc uscat pentru pastrarea lor.Cazanele traditionale pot menţine în mod automat o temperatură prestabilită de catre utilizator. Acest lucru se datorează faptului că senzorul care monitorizeaza temperatura, este conectat la alimentatorul de aer. În consecinţă, atunci cind flacara creste peste masura si se ajunge la temperature prestabilita sensorul in in mod mecanic sau in cazul sistemei electronice reduce fluxul de aer in focar ce duce la incetinirea procesului de ardere si a temperaturii din focar. Atunci cind temperatura scade, totul are un process invers. Principalul lucru - nu uitaţi sa alimentati cazanul cu combustibil.

La rindul sau cazanele traditionale sunt de doua tipuri:
- Mecanice - fuctionarea cazanului depinde de un termostat mecanic care este conectat la alimentatorul de oxigen cu un lantusor;
- Electronice - functionarea cazanului depinde de un programator electronic si un ventilator ce alimenteaza si regleaza procesul de ardere cu o precizie maxima ce duce la o economie de combustibil mai mare reducind astfel cheltuielile pentru incalzire.

Sigur este ca sistemul hidraulic deschis este mult mai sigura deoarece in sistem deschis este o presiune joasa de lucru pina la 1 Bar.

Uneori cind in locuinta exista deja; un sistem autonom pe gaz care la rindul sau functioneaza in sistem hidraulic inchis sau sistem deschis cu folosirea unui schimbator de caldura care ar deviza circuitul primar si secundar si atunci cazanul pe combustibil solid poate fi conectat la acelasi sistem cu montarea unui grup de siguranta care ar include:

   - vasul de expansiune deschis sau inchis
   - ventil termic de amestec,
   - robinetului de descarcare termica
   - grupul de pompare
   - dezaerator automat
   - supapa de siguranta 2 bari
   - termostat
   - termomanometru

cit si alte componente necesare ce ar asigura buna functionare a cazanului si nu ar permite supraincalzirea si deteriorarea acestuia.

Cazanul pe combustibil solid trebuie obligatoriu montat de un specialist autorizat cu experienta in domeniu.

Schema tehnica de montare a cazanului pe combustibil solid

Schema de conexiune a cazanului pe lemne

Pentru mai multe detalii referitor la produsele sau serviciile noastre, contactați unul din expertii noștrii la numărul de telefon: (022) 430 484, mob. 079 61 80 80 sau ne puteți vizita pe adresa: mun.Chisinău str. Matei Basarab 2/1.

PROMOTIILE NOASTRE

  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show