Montând în casa Dvs. un recuperator de căldură, este puțin probabil să găsiți aspecte negative ale acestuia. Veți avea întotdeauna în casă aer proaspăt, o temperatură confortabilă, va lipsi mucegaiul și mai mult decât atât – veți reduce considerabil costurile la încălzire. Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA vă prezintă două tipuri de recuperatoare de căldură. Sistemul de refulare-aspirație cu recuperare de căldură pentru ventilare descentralizată FRESHBOX E120 este un model foarte reușit de recuperator de căldură energetic eficient pentru apartamente...

Citește mai departe: Cu un recuperator de căldură fiecare membru al familiei Dvs. se va simți confortabil în casă!

Există peste tot o tendință de creștere a numărului companiilor specializate în asamblarea și deservirea automobilelor. De asemenea crește numărul de automobile vândute. Acești indicatori vorbesc despre necesitatea de a pune la punct procesul de distribuție a automobilelor și a crea încăperi pentru întreținerea acestora – garaje, parcări și centre de deservire. Deschiderea unui salon auto este o direcție populară a businessului mic și mijlociu. Un salon auto din structuri metalice se construiește în 4 etape.

Citește mai departe: Salon Auto din structuri metalice: practic, stilat, economic!

Căutați un generator eolian? Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA propune atenției Dvs. modelul Royal Jet! Generatorul eolian combinat Royal Jet reprezintă o instalație hibridă, care vă permite să produceți volumul necesar de energie atunci când aveți nevoie de acest lucru. În regiunea noastră viteza vântului este vara comparativ mică, iar durata zilei este destul de lungă. Iarna avem mai mult vânt, însă zile mai scurte. Dacă activitatea de vârf a sistemelor eoliene și celor solare cade în diferite perioade ale zilei și anotimpurilor...

Citește mai departe: Surse de energie regenerabilă: generator eolian Royal Jet la Centrul TERMIKA

Construirea unui coș de fum este un proces important, de care depinde confortul Dvs. și eficacitatea în funcționarea șemineului. Alegerea unui coș de fum de calitate este, de asemenea, o etapă importantă în construcții. Imaginați-vă numai ce diferență de temperatură suportă coșul de fum în interior și în exterior, în special iarna. Și asta fără a lua în considerare astfel de fenomene precum zăpada, vântul, grindina. Toate acestea pot distruge țeava. Anume de aceea, la sigur nu merită să economisești atunci când este vorba despre un coș de fum.

Citește mai departe: De ce este atât de important să construiești coșurile de fum din material refractar?

Toată activitatea experților din cadrul Centrului de Comerț și Deservire TERMIKA este orientată spre îmbunătățirea nivelului de trai al cetățenilor Republicii Moldova. Cei care au achiziționat deja sisteme energetic eficiente savurează din plin avantajele standardelor de încălzire europene. Iar pentru cei care n-au reușit încă să ne viziteze am pregătit o listă a acelor uimitoare posibilități pe care le veți descoperi după ce veți monta în propria casă un șemineu pe combustibil solid.

Citește mai departe: Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA: domeniile noastre de activitate

V-am povestit deja anterior despre posibilitatea de a trăi într-o casă construită din structuri metalice. Acum puteți vedea un model concret de casă, în care puteți locui doar dorindu-vă acest lucru. Deci, casa în care puteți crea tot confortul pentru familia Dvs. are următoarele caracteristici. Valoarea proiectului unui astfel de case este de 40 600 Euro sau 339 Euro/m2. Prețul include: Construcția casei conform proiectului aprobat;  Fațadă izolată; Ferestrele și ușa de la intrare; Montarea acoperișului din țiglă metalică.

Citește mai departe: Îți dorești să construiești o casă durabilă la preț de apartament? Cu noi este cât se poate de...

Povestea companiei italiene Palazzetti poate fi considerată, pe bună dreptate, o uimitoare poveste de succes! În puțin peste jumătate de secol compania a ajuns să fie unul dintre cei mai mari producători de șemineuri de calitate, care se deosebesc printr-un stil unic și tehnologii avansate. Palazzetti produce șemineuri, sobe pentru lemne și peleți, dar și finisaje pentru șemineuri. Toate acestea sunt produse la propriile uzine mari, unde o atenție deosebită este acordată controlului calității.

Citește mai departe: Un șemineu splendid pentru casa Dvs. de la producătorul italian: PALAZZETTI TERMOPALEX BX 300

Experții Centrului de Comerț și Deservire TERMIKA continuă să vă povestească despre activitatea lor. Acest articol este dedicat probabil celui mai popular tip de construcții din prezent, și anume construcțiilor cu structură metalică. Centrul TERMIKA, în colaborare cu ECOTERMIKA, propune locuitorilor Republicii Moldova un nou model de construcții. Suntem parteneri ai companiei ASTRON, care timp de peste 50 de ani le demonstrează că procesul construcției poate fi destul de ușor și conforta.

Citește mai departe: Construcțiile cu structură metalică: o viziune inovatoare și economică în domeniul construcțiilor

Problema ce ține de încălzirea casei și costurile resurselor energetice devine tot mai acută cu fiecare an. În acest sens proprietarii grijulii caută soluții de reducere a costurilor la încălzire, fără a pierde din volumul de căldură primit, și găsesc această soluție în montarea unui cazan pe combustibil solid. Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA este specializat în oferirea sistemelor de încălzire inovatoare de la cei mai mari producători europeni. 

Citește mai departe: Cazanele pe combustibil solid: o soluție economică de încălzire a casei Dvs.!

Experții Centrului de Comerț și Deservire TERMIKA vin întotdeauna cu o mulțime de oferte, datorită cărora casa Dvs. devine și mai caldă, și mai confortabilă. Acum, în ajunul sărbătorilor de iarnă avem o ofertă specială, care include trei bio-șemineuri de la producătorii europeni. Un bio-șemineu în apartament înseamnă frumusețe, comoditate, economie și prestigiu. Un astfel de șemineu funcționează fără coș de fum, așa că nu este nevoie să cumpărați lemne și alte accesorii.

Citește mai departe: Ofertă specială de le centrul Termika: bio-șemineul în apartament – un decor de interior luxos