Вы испытываете трудности при дыхании, загрязненный воздух, неприятный запах или конденсацию?

Летняя жара благоприятствует этим неудобствам, которые могут вызвать у вас чувство раздражения, недомогания или разочарования. Но вы можете забыть об этом, потому что Центр TERMIKA имеет идеальное решение для вас, а именно децентрализованную систему вентиляции.

Что это значит и как это работает?

Citește mai departe...

Vă confruntați cu un aer greu de respirat, poluat, mirosuri neplăcute sau condensare?

Canicula din timpul verii favorizează din plin aceste neplăceri, ceea ce vă poate face să vă simțiți iritat, indispus și frustrat. Însă puteți uita de această grijă pentru că Centrul Termika are soluția ideală pentru Dvs.

Cunoastem doua tipuri de sisteme de ventilare cu recuperare:

Sisteme de Ventilare Centralizate si Sisteme de Ventilare Decentralizate. Astazi vom vorbi doar despre Sistemele de Ventilare Decentralizate

Cum funcționează?

Citește mai departe...

Coșul de fum este un element esențial pentru orice sistem de încălzire, fie că vorbim de o sobă tradițională sau de un șemineu. Funcția sa principală este eliminarea în afara edificiului a fumului produs de procesul de ardere. E simplu nu e așa? Însă vorbind în detalii, despre cos de fum izolat, specialiștii Centrului TERMIKA vă pot prezenta o serie de cerințe uzuale și norme stricte care trebuie respectate.

Citește mai departe...