Experții Centrului de Comerț și Deservire TERMIKA continuă să vă povestească despre activitatea lor. Acest articol este dedicat probabil celui mai popular tip de construcții din prezent, și anume construcțiilor cu structură metalică. Centrul TERMIKA, în colaborare cu ECOTERMIKA, propune locuitorilor Republicii Moldova un nou model de construcții. Suntem parteneri ai companiei ASTRON, care timp de peste 50 de ani le demonstrează că procesul construcției poate fi destul de ușor și conforta.

Citește mai departe: Construcțiile cu structură metalică: o viziune inovatoare și economică în domeniul construcțiilor

Problema ce ține de încălzirea casei și costurile resurselor energetice devine tot mai acută cu fiecare an. În acest sens proprietarii grijulii caută soluții de reducere a costurilor la încălzire, fără a pierde din volumul de căldură primit, și găsesc această soluție în montarea unui cazan pe combustibil solid. Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA este specializat în oferirea sistemelor de încălzire inovatoare de la cei mai mari producători europeni. Principala noastră direcție de activitate este vânzarea.

Citește mai departe: Cazanele pe combustibil solid: o soluție economică de încălzire a casei Dvs.!

Experții Centrului de Comerț și Deservire TERMIKA vin întotdeauna cu o mulțime de oferte, datorită cărora casa Dvs. devine și mai caldă, și mai confortabilă. Acum, în ajunul sărbătorilor de iarnă avem o ofertă specială, care include trei bio-șemineuri de la producătorii europeni. Un bio-șemineu în apartament înseamnă frumusețe, comoditate, economie și prestigiu. Un astfel de șemineu funcționează fără coș de fum, așa că nu este nevoie să cumpărați lemne și alte accesorii.

Citește mai departe: Ofertă specială de le centrul Termika: bio-șemineul în apartament – un decor de interior luxos

Vă gândiți să construiți o casă pentru întreaga Dvs. familie? Vă propunem o soluție inovatoare – să o construiți din profile metalice! Vi se pare ciudată ideea? Este pentru că nu cunoașteți încă toate avantajele unei astfel de case. Dar vi le spunem noi în acest articol. Tehnologiile ECO folosite la construcția caselor reprezintă soluția ideală pentru cei care își doresc să trăiască într-o casă frumoasă, confortabilă, ergonomică și, cel mai important, cu costuri mici de întreținere!

Citește mai departe: Planificați să construiți o casă? Construiți-o din profile metalice, pentru a economisi din...

Am scris și anterior despre avantajele imense ale unui recuperator de căldură. În acest articol vom aprofunda această temă, pentru a vă relata despre ideea simplă, dar în același timp genială, care stă la baza unui astfel de dispozitiv. Vă reamintim că recuperarea de căldură este procesul de încălzire a aerului rece intrat în încăpere cu ajutorul aerului cald evacuat, prin transferul de căldură. Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură sunt de 2 tipuri: Centralizate și Descentralizate.

Citește mai departe: Montarea unui recuperator de căldură reduce costurile la încălzire, îmbunătătește starea sănătății...

Cu un șemineu asigurați casa cu căldură și confort. Cu toate acestea, pentru a savura cu adevărat această atmosferă, trebuie să țineți cont de unele detalii importante. Unul dintre acestea este decorul șemineului, acesta depinde în mare parte de stilul care predomină în casă. Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA vă oferă fațade de diferite stiluri. Întrucât colaborăm cu cei mai mari producători din Europa, asortimentul nostru poate îndeplini chiar și cele mai complexe preferințe ale clienților.

Citește mai departe: Ați găsit deja șemineul potrivit? Atunci alegeți o fațadă frumoasă pentru aceasta!

Timp de peste cinci ani experții noștri colaborează cu companii renumite din Europa, care au oferit europenilor posibilitatea de a-și reduce considerabil costurile la încălzire și de a continua să economisească în acest sens toată viața. Acum această posibilitate o are și orice cetățean al Republicii Moldova. Noi vă prezentăm un asortiment larg de sisteme de încălzire unice pe combustibil solid (șeminee , sobe, cazane pe lemne), datorită cărora veți consuma exact cantitatea de căldură necesară Dvs.!

Citește mai departe: 5 motive pentru a vizita centrul Termika: facturile pentru încălzire nu vor mai fi o problemă...

Sumele mari plătite pentru încălzire este o povară și probabil nu bucura pe nimeni. Este cunoscut faptul că Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) din Republica Moldova a aprobat, în septembrie 2016, în cadrul unei ședințe, noile tarife pentru energia termică, majorându-le cu 81,22 lei (8,2%) și atingând suma de 1068,22 lei pentru o gigacalorie. Legea a intrat în vigoare la 1 octombrie 2016. Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA vă propune un asortiment larg de produse

Citește mai departe: Costurile mari la încălzire este un stimul de a face schimbări, iar soluția o găsiți la Centrul...

Experții Centrului de Comerț și Deservire TERMIKA urmăresc în permanență inovațiile în domeniul sistemelor de încălzire, pentru a le propune clienților cele mai eficiente soluții. Compania Poloneză HITZE este producător renumit de focare de înaltă calitate. Recent Centrul TERMIKA au prezentat ultimele inovații – termoșemineele AQUASYSTEM. Principalul avantaj al termoșemineelor AQUASYSTEM este eficiența înaltă a utilizării căldurii produse de la arderea combustibilului.

Citește mai departe: Noua Linie de șeminee Aquasystem de la Hitze: Inovație caldă în casa dvs.

Cei dintre voi, care cunosc deja compania noastră, știu că noi propunem soluții inovatoare și eficiente energetic pentru casa Dvs. Iar celor care sunt pentru prima dată pe site-ul nostru le vom spune pe scurt în ce constă activitatea noastră. Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA este, de peste cinci ani, partenerul oficial al marilor producători europeni de sisteme de încălzire ultra-moderne pe combustibil solid și biocombustibil, datorită cărora costurile la încălzire pot fi reduse cu până la 70%, continuând să economisiți bani o viață întreagă.

Citește mai departe: Cum să reduci la minim costurile la încălzire? Montează-ți acasă un șemineu și un recuperator de...