O achiziţie la TERMIKA, vă oferă o vacanță de neuitat la munte

Bucuraţi-vă de o vacanţă la munte pentru 2 persoane, doar achiziționind orice produs de la Centrul de Comert si Deservire TERMIKA.

In perioada de la 15 decembrie şi pină la 31 ianuarie toate achiziţiile in sumă nu mai mică de 500 Euro vor participa la extragere automată, in cadrul căreia va fi oferit un premiu mare - 1 călătorie la munte pentru 2 persoane in Bulgaria. Ciştigătorul campaniei va fi determinat in data de 31 ianuarie, in cadrul extragerii prin intermediul sitului www.random.org.

Pentru a participa la promoţie, este necesar doar de a procura orice cazan, şemineu, coş de fum sau alt sistem inovator de incălzire. Fiecare achiziţie in sumă minimă de 500 Euro efectuată in perioada campaniei reprezintă o inscriere automată in promoţie.

Lansind această campanie ne-am propus să oferim clienţilor TERMIKA, bucuria de a petrece o vacanță de neuitat la munte. Nu există nimic mai simplu şi mai plăcut decit să savurezi plăcerea cumpărăturilor şi automat să participi la promoţie care poate aduce un premiu atractiv. Dorim să menţionăm că achiziţiile efectuate in salonul Termika presupun o posibilitate pentru realizarea dorinţelor şi oferă clienţilor noştri mai mult decit un echipament sigur şi econom de incălzire" , a declarat Igor Pintea, director General de la Centrul TERMIKA.

Reamintim că, Centrul TERMIKA oferă o gamă largă de echipamente moderne de incălzire, precum seminee sobe, cazane pe combustibil solid, care asigură economii de pină la 70 % din facturi. Utilizind produse oferite de Centrul TERMIKA, clientul beneficiază de o garanție de pină la 10 ani şi sisteme de incălzirec cu durata de deservire pină la 40 ani, mai mult, clientul are la dispoziţie o varietate de alegere din cele peste 20 de branduri Europene, cu care colaborează TERMIKA.

Regulamentul promoţiei il găsiţi aici

CENTRUL TERMIKA este unica companie din MOLDOVA, certificată in Europa, privind montarea șemineelor, termosemineeilor și cazanelor.

Mult succes!