TERMIKA vă returnează 1300 euro pentru orice achiziţie efectuaută

Primăvara aceasta a venit momentul să economisiţi cu TERMIKA, mai mult, tot acum puteţi beneficia de 1300 Euro retur din achiziţia unui cămin, sobă sau cazan pe combustibil solid in MOLDOVA in cadrul Proiectului de Eficienţă Energetică.

termika 1

Eficienţa Energetică in Republica MOLDOVA este susţinută de UE, printr-un şir de măsuri, prin implementarea cărora se optimizează cantitatea de energie consumată, precum şi promovarea sistemelor de incălzire pe combustibil solid cu folosirea resurselor regenerabile cum ar fi peleţi, brichete, lemn, cărbune. Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA din Chişinău este acreditat de către Agenția de Eficienţă Energetică, cu o gamă foarte largă deşeminee, sobe, cazane pe lemne, cărbune şi peleţi.

termika 2 termika 3

Scopul acestui proiect este diversificarea resurselor energetice pe care le importă Republica MOLDOVA precum şi independenţa energetică. Astfel, orice cetăţean poate utiliza drept combustibil orice este prin imprejur deșeuri de viţă de vie, coji de nuci, ba chiar şi porumb, ceia ce este o oportunitate perfectă pentru o ţară agrara ca RM, ce dispune de diverse deșeuri agricole.

In MOLDOVA, cu produsele pe combustibil solid de la Centrul TERMIKA, cum ar fi cazane pe cărbune, pe peleţi, pe lemne, sobe de oţel sau fontă, șemineu pe lemne şi brichete cheltuielile la incălzire a spaţiului se reduc cu 70 %.Spre exemplu, consumul de gaze naturale la un spaţiu de locuit de cca 150 200 m2, este in mediu de 3000-4000 lei pe lună, deci pe sezonul de incălzire suma totală pentru incălzire per sezon constituie 18 000 - 24 000 lei. Insă cu cazanele pe lemne, brichete, cărbune sau peleţi costurile pentru incălzirea acestui spațiu se reduc considerabil, cheltuielile totale pentru intregul sezon rece fiind de doar 5000 - 6000 lei.

termika 4 termika 5

Astfel, pentru a reduce consumul de resurse energetice şi pentru a beneficia de cele mai calitative echipamente de incălzire, in decurs de 30 zile, Centrul TERMIKA din Chişinău prin intermediul Agenției de Eficienta Energetica va returna 1300 Euro fiecărui cumpărător.

termikas 6 

Avantajele procurării unui cămin, cazan pe lemne, cărbune şi brichete de la Centrul TERMIKA:
   - Clientul işi returnează investiţia financiară intr-un mod considerabil (1300 Euro) intr-un termen foarte restrins;
   - Folosirea resurselor naturale are un impact pozitiv și asupra mediului;
   - Independenţa energetică la alegerea combustibilului folosit (nu depindeți de importatorul de gaze şi vă administraţi de sine stătător incălzirea);
   - Posibilitatea de a forma bugetul propriu şi de a regla volumul materialului pentru ardere;
   - Procurarea unui produs calitativ, tehnologic avansat de care dispune doar Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA şi acreditat de către AEE.

Instalaţi echipamente de incălzire calitative, de la un dealer exclusiv asigurat, care răspunde de calitatea produsului, fiindcă de aceşti factori depinde confortul şi siguranţa Dvs.

Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA vă propune echipamente de incălzire de la cei mai renumiţi producători Europeni la preţuri accesibile şi de o calitate inaltă.

Ne puteți contacta la numerele de telefoane 022 430 484 sau 079 61 80 80.
Adresa: or. Chişinău, str. Matei Basarab 2/1;