Cazan automatizat ELEKTROMET la doar 799 euro

În perioada rece al anului cel mai puţin ne dorim să ne preocupe grijile financiare.

Din acest motiv, TERMIKA - Expertul Tău in căldură - și-a propus să iți schimbe viața și să aducă povestea in casa Ta, lansând oferta special concepută pentru sărbătorile de iarnă, scutindu-i pe clienţi de griji financiare la montarea unui sistem nou de incalzire cit și la factura pentru energia termică.

Astfel, special pentru clienții săi Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA, cazanul pe combustibil solid ELEKTROMET EKO KWW 14 KW este oferit la prețul de doar 799 Euro! Pe lingă o economie la incalzire de la 50 - 70% in comparație cu sistemul autonom pe gaz și randamentul inalt de 80%, acest cazan de 14 KW este automatizat, care oferă un confort de 100%. Mai mult ca atit, cazanul ELEKTROMET ECO KWW funcționează pe orice tip de combustibil solid: pe lemne, carbune, bricheți, peleți etc.

Din data de 19 ianuarie 2016, orice persoană care dorește să procure cazanul pe combustibil solid ELEKTROMET ECO KWW 14 de la TERMIKA, beneficiază nu doar de ofertă exclusivă - 799* EUR, ci și de un produs exclusiv de o calitate europeană. Doar acum, poți să incălzești locuința econom și eficient, fiindcă costul căldurii din casa ta va fi cu 70 % mai puțin, iar rambursarea investiției are loc in cel mult 2 ani.

Doar Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA - EXPERTUL TAU in sisteme de incălzire eficiente - oferă garanție pentru montare și deservire a sistemului de incălzire. Iar cu oferta energo – eficientă poți obține granturi de până la 35% din costul investiției prin programul MoREEFF.

TERMIKA iți schimbă viața și aduce povestea in casa Ta!

Instalaţi echipamente de incălzire calitative, de la un dealer exclusiv asigurat, care răspunde de calitatea produsului, fiindcă de aceşti factori depinde confortul şi siguranţa Dvs. Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA vă propune echipamente de incălzire de la cei mai renumiţi producători Europeni la preţuri accesibile şi de o calitate inaltă.

Ne puteți contacta la numerele de telefoane: 022 430 484 sau 079 61 80 80

Adresa CENTRULUI de COMERTși DESERVIRE TERMIKA: Moldova, mun. Chişinău, str.Matei Basarab 2/1;