Centrul TERMIKA - termo șemineu Panaqua 20 kw la doar 1199 Euro

Grăbiți-vă să beneficiați de oferta de primăvară de la Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA. Doar în perioada 8 - 30 aprilie, procurați șemineul PANAQUA 20 kw cu un preț promo de doar 1199 Euro.

Cu ocazia sfintelor sărbători de Paști, Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA vine din nou să bucure clienții. Astfel, termoșemineul european din Ungaria TECHNICAL seria PANAQUA, construit după cele mai inalte standarde, il puteți procura la prețul redus de 1199 Euro. Construcția solidă al acestui focar, permite utilizatorului să il exploateze la foc continuu, 24h/24h chiar și in condițiile climaterice mai severe. Termo șemineul pe lemne PANAQUA 20 kw poate fi utilizat ca unica sursă de incălzire a locuinței de asemenea el poate fi racordat la sistemul pe gaz existent și poate incalzi locuințe de pină la 200 m2.

       

Cu o investiție de doar 1199 Euro, in loc de 1600 Euro de la prețul de catalog, nu doar economisiți 400 Euro, dar și vă permite să rambursați investiția in decurs de 24 luni. Mai mult ca atit, cu termoșemineul pe lemne, veți economisi pină la 70 %din valoarea facturii pentu energia termică, datorită costurilor scăzute ale combustibilului.

Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA oferă clienților săi soluții alternative și econome de incălzire, montare profesională a acestora și garanție la focare de pină la 10 ani. În toți anii de activitate Centrul TERMIKA s-a dovedit a fi un expert in sisteme de incălzire, fapt ce il demonstrează numeroasele păreri pozitive ale cumpărătorilor.

La Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA clienților li se oferă kituri deja calculate, care sunt completate cu un șemineu, accesoriile necesare pentru construcția acestuia, cit și serviciile de montare. In constructia șemineului sunt folositeplăcile izolante din VERMIKULITA Grenaisol, care este un material ecologic-natural 100%, termorezistent pină la 950*C, oferind șemineului efectul de sobă. Aceste kituri personalizate vor facilita luarea unei decizii rapide și chibzuite asupra proiectului și bugetului planificat.