1099 euro - Centrul TERMIKA ofera reducerea de 30% la cazanul Elektromet - 23 kw

Cel mai avantajos preț din MOLDOVA, doar 1099 euro, pentru cazanul ELEKTROMET 23 kw, de la Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA, in perioada 11-30 aprilie. Cazanul automatizat pe combustibil solid nu este un lux. Aceste cazane sunt ușor de instalat și ieftin de intreținut. Modelele ECO KWW sunt produse de compania ELEKTROMET, care este lider polonez in producerea cazanelor, boilerelor și echipamentelor pentru incălzire.

Cazanul ELEKTROMET ECO KWW pe combustibil solid bricheți, lemne sau cărbuni - este alegerea perfectă pentru incălzirea locuințelor. Modelul de cazan ECO KWW dotat cu capacitate termică de pină la 23 kW poate incalzi locuințe de pină la 230 M2.

Construcția solidă din oțel termorezistent făra suduri cu grosimea de 5mm, arderea indelungata pină la 20 de ore cu o singură incărcare de combustibil - sunt doar unele din numeroasele beneficii. Datorită volumului mare de apă - 77 L cit și a grilei de combustibil prin care circulă lichidul, acest tip de cazan oferă un schimb de căldura mai rapid in comparație cu alți producători de cazane. Mai mult, acest model de cazan este dotat cu un ventilator și procesor de control, sensor de fum, care optimizeaza functionarea cazanului, oferind o economie suplimentară de combustibil de 30% comparativ cu cazanele standard.

Incălzirea locuinței cu cazan pe combustibil solid vă ajută să reduceti costurile pentru energia termică și să plătiți facturi mai mici, fiind in același timp o metodă sigură și eficientă de incălzire personalizată. Profitați de avantajele multiple ale cazanului ELEKTROMET pe combustibil solid: reducem costurile pentru incalzire pină la 70% in comparație cu sistemele pe gaz, este ecologic și mai econom - datorită reglajului exact al temperaturii. O exploatare corectă poate duce la o funcționare a cazanului de peste 20 de ani. Experții Centrului TERMIKA oferă consultanță profisionala si o montare calitativă a produsului, care oferă o siguranță sporită locuinței Dvs.

Procurind un cazan pe combustibil solid ELEKTROMET ECO KWW 23 kw obțineți:
   - 70 % economie la incălzire;
   - 80 % randament;
   - 100% confort;