Doar la TERMIKA procură un șemineu de LUX HITZE la un pret 1850 euro

Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA prezintă in Republica MOLDOVA șemineele tehnologic avansate ALBERO produse de compania HITZE, care face parte din concernul Stalco, liderul Polonez cu o experiență de peste 20 ani in prelucrarea metalului, producerea de șeminee termoeficiente cu o putere termică de la 9-23 kw.

Experții de la TERMIKA au decis să ofere clienților din Republica MOLDOVA șemineele HITZE, care sunt produse după cele mai noi și performante tehnologii, cele mai severe standarde precum: TUV Sud, BimShV2, CE. La producerea șemineelor pe lemne sunt utilizate utilaje moderne de ultimă generație, cum sunt sudura, tăiere laser ce dau dovadă de o perfecțiune inedită, deoarece fiecare detaliu este prelucrat cu atenție, și asamblat cu o acuratețe deosebită.

Căminele pe lemne și brichete ale companiei HITZE sunt produse din oțel termorezistent, de calitate inaltă P265 GH, care este folosit indeosebi la producerea cazanelor pe combustibil solid, focarelor termo, deaorece acest tip de metal este prevăzut să dureze o perioadă de timp indelungată la foc continuu, rezistă la temperaturi inalte, corozie și presiune.

Mulți din producătorii de șeminee pe lemne cu convecție de aer folosesc in construcția acestora oțel de o clasa mai joasă pentru a economisi in producerea acestora. Compania HITZE dimpotrivă pune accentul pe calitatea produselor pe care le reprezintă, ca confirmare este placarea interioară a focarului din placi termo beton oferindui o durată de viață indelungată, transmiterea temperaturii prin sticlă este mai inaltă. Șemineele HITZE au un randament de pină la 85% datorită structurii deosebite astfel minimalizind pierderile de caldură și mărind efectul iradierii căldurii datorită radiatoarelor sudate pe structura focarului și v-ar permite să reduceți costurile pentru incalzire pină la 70% in comparație cu sistemele pe gaz și sobele tradiționale.

La Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA clienților li se oferă seturi deja calculate, care sunt completate cu un șemineu, accesoriile necesare pentru construcția acestuia, cit și serviciile de montare. În construcția șemineului experții de la TERMIKA folosesc plăcile izolante din VERMIKULITA Grenaisol, care este un material ecologic-natural 100%, termorezistent pină la 950*C, oferind șemineului efectul de sobă. Aceste seturi personalizate vor facilita luarea unei decizii rapide și chibzuite asupra proiectului și bugetului planificat.

Experții Centrului TERMIKA oferă consultanță profisională in selectarea modelului potrivit și o montare calitativă, care oferă confortul climateric de care aveți nevoie și o siguranță sporită locuinței Dvs.

Centrul de Comert si Deservire TERMIKA

Or. Chisinau, str. Matei Basarab 2/1

Tel 022 430 484; 079 61 80 80