Elektromet EKO KWW 14 kw STRONG: un cazan unical la un preț atractiv

În centrul comercial și de deservire TERMIKA, în perioada de pe 1 pînă pe 30 septembrie, Dumneavoastră puteți achiziționa un cazan unical ELEKTROMET EKO KWW 14 kw STRONG doar cu 990 euro!

Prezența unui cazan automatizat în casă demult a încetat a fi un lux, în ziua de azi el este mai mult o investiție cu perspectivă a finanțelor. Cazanul ELEKTROMET EKO KWW 14 kw STRONG vă ajută să economisiți pînă la 70% de resurse, iar în comparație cu sisteme de încălzire pe gaz, coeficientul lui de eficiență ajunge la 80%. În afară de aceasta, el lucrează pe orice fel de combustibil solid: lemne, cărbune, peleți, brichete, etc.

Cazanul pe combustibil solid ELEKTROMET EKO KWW STRONG – este cea mai bună alegere pentru încălzirea casei Dumneavoastră. Acest model, cu putere pînă la 14 kw, este confecționat din oțel termorezistent cu grosimea de 7 mm. Deasemenea dispune de grătar mobil turnat din fontă pentru o evacuare mai confortabilă a cenușei. Grătarul este prevăzut cu un mecanism de mișcare, ce permite o ardere eficientă a combustibilului. Mecanismul grătarului se acționează cu o manetă, disponibilă din partea stîngă a cazanului.

Doar centrul comercial și de deservire TERMIKA – este liderul pe piața sistemelor econome de încălzire pe combustibil solid. Noi oferim garanția pentru montarea și deservirea sistemului de încălzire. Scopul nostru – să schimbăm viața Dumneavoastră spre bine și să o facem mai confortabilă! Anume din cauza aceasta noi colaborăm cu cei mai cunoscuți producători europeni, produsele cărora reprezintă în sine un raport ideal între preț și calitate.

Achiziționînd în centrul TERMIKA cazanul pe combustibil solid ELEKTROMET EKO KWW STRONG, Dumneavoastră primiți:

 70 % de economie în încălzire;
 80 % de coeficient de eficiență; 
 100% de confort.

Mai multe informații despre serviciile și produsele noastre Dumneavoastră vă vor oferi experții noștri în domeniul sistemelor econome de încălzire la telefonul (022) 430 484, 079 61 80 80 sau puteți să ne vizitați pe adresa str. Matei Basarab 2/1.