Șemineul ca sistem de încălzire: Centrul TERMIKA garantează recuperarea investițiilor în decurs de 3 ani

Șemineul cu cameră de ardere închisă reprezintă o sursă eficientă de căldură pentru casa Dvs. Acestea consumă într-un mod mult mai eficient energia rezultată de arderea lemnelor, iar randamentul acestora atinge pina la 85%. Astfel de camere de ardere sunt produse din materiale care atrag căldura, fiind rezistente la temperaturi înalte și coroziune. Ușile din sticlă rezistentă la foc sunt capabile să facă față unor temperaturi de până la +800°С.

 

Șemineul cu cameră de ardere închisă încălzește aerul din încăperea în care se află prin convectia aerului. Aerul cald ajunge, prin intermediul conductelor de aer, în camerele vecine, încălzindu-le și pe acestea. Astfel sunt reduse costurile pentru încălzirea casei si tot odata incalzim toata casa si nu doar o camera sau doua cum este primit la sobele traditionale moldovenesti.

Aerul dintr-un șemineu modern este încălzit, trecând prin spațiul dintre suprafața exterioară a camerei de ardere și carcasa exterioară a acesteia. Prin conductele amplasate în planșee sau pe pereți, acesta este distribuit în încăperile încălzite. În calitate de canale sunt folosite conducte din zincat sau gofra din aluminiu.

De mai bine de 5 ani deja Centrul TERMIKA propune consumatorilor o viziune cu totul nouă asupra sistemelor de încălzire. La noi veți găsi sisteme de încălzire econome și eficiente, așa precum șeminee, sobe, cazane pe combustibil solid, colectoare solare, dar și toate componentele necesare pentru instalațiile de încălzire.

Alegerea produselor oferite de Centrul TERMIKA înseamnă:

70% reducere a costurilor pentru încălzire;
80% eficacitate;
100% confort.

Mai multe informații despre serviciile și produsele noastre vă vor oferi experții noștri în domeniul sistemelor de încălzire cu economisire a energiei, la numerele de telefon (022) 430 484, 079 61 80 80, sau ne puteți face o vizită pe adresa: str. Matei Basarab 2/1, or. Chișinău.