Panourile fotovoltaice BEKAR produc și economisesc curentul electric pentru toată viața

Pe lângă asortimentul larg de șeminee, cazane, sobe, cu ajutorul cărora pot fi reduse cu până la 80% costurile la încălzire, Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA propune pe piața Republicii Moldova panourile fotovoltaice BEKAR, produse în baza tehnologiilor ultra-moderne, cu folosirea materialelor de ultimă generație.

Panourile BEKAR – cuvinte noi în producerea energiei solare, care presupun soluții ecologice și avantajoase din punct de vedere economic. Altfel spus, acum aveți posibilitatea de a beneficia de toate avantajele soluțiilor inovatoare, fără daune pentru mediu. Haideți să vedem care sunt acele avantaje ale panourilor BEKAR.

Producerea unei cantități mari de curent electric

Dată fiind absorbția luminii indirecte, slabe și dispersate, panourile din siliciu amorf produc mai multă energie electrică, decât panourile solare cristaline. Dacă este să comparăm indicatorii acestora pe timp înorat, caracteristicile panourilor BEKAR sunt mult mai superioare.

Performanțe deosebite la o lumină slabă

Modulele din peliculă subțire BEKAR au o curbă de tensiune lină, care permite să fie obținută mai multă energie, în comparație cu modulele din siliciu. Puterea de ieșire a modulelor solare cu peliculă subțire de siliciu este direct proporțională cu intensitatea luminii solare, adică chiar și lumina solară slabă nu împiedică regimul standard de funcționare a acestora.

Amortizare în termen scurt

Achiziționând panourile fotovoltaice BEKAR în centrul TERMIKA, puteți fi siguri că vă veți recupera investițiile în decurs de 5-7 ani. Fiind produse cu costuri energetice minime, acestea au un bun raport preț-calitate și o perioadă scurtă de amortizare, întrucât scad costul fiecărui Watt de energie produsă.

Inovații tehnologice

Tehnologia avansată de producere a panourilor BEKAR garantează protecție împotriva razelor ultraviolete, a temperaturilor înalte și a vremii rele. Folosirea cadrelor din aluminiu anodizate în construcția panourilor BEKAR le fac să fie rezistente la vânt și zăpadă, garantând siguranță și durabilitate în funcționarea întregului sistem energetic.

Mai multe informații despre servicii și produse veți primi de la experții Centrului TERMIKA în domeniul sistemelor de încălzire la telefonul (022) 430 484, 079 61 80 80 sau ne puteți vizita pe adresa str. Matei Basarab 2/1.