Accesorii pentru șemineu: simplitate în utilizare, siguranță, frumusețe

Montarea unui șemineu pe combustibil solid în casa sau apartamentul Dvs. este deja o investiție avantajoasă, întrucât pe lângă sentimentul de independență și confort, vă veți recupera cheltuielile pentru achiziționarea acestuia în decurs de 2-3 ani.

Șemineele pe combustibil solid au un șir de avantaje în comparație cu sistemele de încălzire obișnuite, atât din punct de vedere material, cât și în ceea ce privește eficiența încălzirii. Procesul de exploatare a șemineului poate fi și mai comod, datorită unor accesorii speciale.

Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA prezintă un asortiment larg de accesorii pentru șeminee, sobe și cazane, toate ele nu doar evidențiindu-le frumusețea și unicitatea, dar și simplificând procesul de exploatare și curățare a acestora.

În cadrul centrului TERMIKA găsiți accesorii de două tipuri:

1. destinate pentru curățarea și întreținerea sistemului de încălzire;
2. capabile să faciliteze procesul de montare și exploatare a șemineului.

Asortimentul nostru include astfel de articole, precum:

• coșuri pentru lemne;
• uși din fontă pentru șeminee;
• accesorii pentru curățarea șemineelor;
• ventilatoare și turbine pentru distribuirea aerului cald;
• grile simple și cu jaluzele (de diferite stiluri și culori);
• termostate automate pentru șeminee și cazane;
material izolant refractar pentru construcția șemineelor;
coșuri de fum;
• decoruri pentru șeminee și multe altele.

 

Fiecare accesoriu, pe lângă utilitatea acestuia, este capabil să completeze și să îmbogățească interiorul casei Dvs., oferind astfel o senzație de confort întregii Dvs. familii.

Experții noștri vă pot ajuta să alegeți din asortimentul de accesorii cele ce oferă siguranță maximă în exploatarea unui șemineu.

Mai multe informații despre servicii și produse veți primi de la experții Centrului TERMIKA în domeniul sistemelor de încălzire la telefonul (022) 430 484, 079 61 80 80 sau ne puteți vizita pe adresa str. Matei Basarab 2/1.