Cum să reduci la minim costurile la încălzire? Montează-ți acasă un șemineu și un recuperator de căldură!

Cei dintre voi, care cunosc deja compania noastră, știu că noi propunem soluții inovatoare și eficiente energetic pentru casa Dvs. Iar celor care sunt pentru prima dată pe site-ul nostru le vom spune pe scurt în ce constă activitatea noastră.

Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA este, de peste cinci ani, partenerul oficial al marilor producători europeni de sisteme de încălzire ultra-moderne pe combustibil solid și biocombustibil, datorită cărora costurile la încălzire pot fi reduse cu până la 70%, continuând să economisiți bani o viață întreagă.

kamin rekuperator

Astăzi vă propunem o soluție care vă poate reduce la minim suma facturilor la încălzire, oferindu-vă, în același timp, căldura pe care v-o doriți.
Propunerea noastră este următoarea: montați în casa Dvs. un șemineu și combinați-l cu un recuperator de căldură! În articolele noastre anterioare am scris deja despre șemineuri și recuperatoare. Șemineurile pe combustibil solid sunt inofensive, economice și ecologice. Acestea sunt capabile să dezvolte o putere termică mare și să asigure cu căldură o casă cu suprafața de până la 300 m.p. Un astfel de efect este atins datorită convecției aerului fierbinte. Noi propunem clienților noștri trei tipuri de camere de ardere pentru șemineu:
1. din fontă;
2. din oțel de exterior;
3. termoșemineuri, adică șemineuri pe apă.

shema kamina 1

Camerele de ardere se împart în:
camere cu ardere intermitentă – construcția acestora menține arderea până la 6-8 ore, cu o singură alimentare cu lemne;
camere cu ardere continuă – timpul de lucru al acestora depășește 8 ore.

plastinchatyyRecuperarea Căldurii este procesul de încălzire a aerului rece intrat în încăpere, cu ajutorul aerului cald evacuat, prin transferul de căldură.
Recuperatorul funcționează în modul următor: aerul cald folosit din încăpere este evacuat, încălzind, în același timp, elementul special din ceramică. Apoi dispozitivul își schimbă direcția și în încăpere intră aer proaspăt încălzit.

Iar acum imaginați-vă câți bani veți economisi, dacă veți combina două sisteme, care chiar și separat contribuie la reducerea esențială a costurilor la încălzire! Efectul ar trebui să vă uimească!

Mai multe detalii despre posibilitățile oferite de produsele noastre vă vor spune, cu drag, experții Centrului TERMIKA. De asemenea, vă așteptăm în vizită pe str. Matei Basarab 2/1.

Contactați-ne le numerele de telefon (022) 430 484; 079 61 80 80.