Noua Linie de șeminee Aquasystem de la Hitze: Inovație caldă în casa dvs.

Experții Centrului de Comerț și Deservire TERMIKA urmăresc în permanență inovațiile în domeniul sistemelor de încălzire, pentru a le propune clienților cele mai eficiente soluții.

Compania Poloneză HITZE este producător renumit de focare de înaltă calitate. Recent Centrul TERMIKA au prezentat ultimele inovații – termoșemineele AQUASYSTEM.

kamin hitze statia

seminee hitzePrincipalul avantaj al termoșemineelor AQUASYSTEM este eficiența înaltă a utilizării căldurii produse de la arderea combustibilului. Un astfel de randament se datorează faptului că în procesul arderii combustibilului, căldura produsă este transmisă direct agentului termic din manta, care ulterior este transmisă sistemului de încălzire. Mantaua se află în partea superioară a focarului care preia căldura captată de la gazele de evacuare (fum). Datorită unei astfel de construții permite obținerea unui randament înalt de pînă la 86%.

Șemineele AQUASYSTEM se caracterizează printr-un șir de particularități inovatoare, precum:

   • sticlă termorezistentă până la 800°C;
   • transfer de căldură prin convecție de apă și aer;
   • sistem- sticlă curată;
   • sistem de ardere primară, secundară și terțară (arde în totalitate dioxidul de carbon);
   • randament pînă la 86%.

Ați decis deja să plătiți mai puțin pentru încălzire în această iarnă? Atunci vă așteptăm pe str. Matei Basarab 2/1, iar experții noștri în domeniul sistemelor de încălzire energo-eficiente vor răspunde la toate întrebările Dvs. De asemenea, ne puteți contacta la numerele de telefon (022) 430 484, 079 61 80 80.