Planificați să construiți o casă? Construiți-o din profile metalice, pentru a economisi din exploatarea acesteia o viață întreagă!

Vă gândiți să construiți o casă pentru întreaga Dvs. familie? Vă propunem o soluție inovatoare – să o construiți din profile metalice! Vi se pare ciudată ideea? Este pentru că nu cunoașteți încă toate avantajele unei astfel de case. Dar vi le spunem noi în acest articol.

Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA, în colaborare cu ECOTERMIKA, vă propun o viziune cu totul nouă asupra construcțiilor. Clienții Centrului TERMIKA s-au convins deja cât de mult pot economisi, folosind sistemele de încălzire eficiente energetic. Acum, împreună cu ECOTERMIKA, vă propunem să construiți adevărate case eficiente energetic!

planificati casa

Tehnologiile ECO folosite la construcția caselor reprezintă soluția ideală pentru cei care își doresc să trăiască într-o casă frumoasă, confortabilă, ergonomică și, cel mai important, cu costuri mici de întreținere!

Proiectul este realizat în patru etape:
   1. este efectuat studiul topografic
   2. este elaborat conceptul ECO
   3. este obținută autorizația de construcție
   4. este realizat proiectul în conformitate cu conceptul ales.

Care sunt avantajele unei astfel de case?
   • Costuri mult mai mici, în comparație cu casele tradiționale din cotileț sau cărămidă. De exemplu, dacă finisarea unui metru pătrat de casă din cărămidă costă 510-650 de Euro, atunci pentru un metru pătrat de casă cu structură metalică veți plăti doar 370-420 de Euro;
   • Termenul de exploatare atinge 100 de ani, iar aceasta înseamnă că luând decizia de a construi o astfel de casă, veți avea grijă și de generațiile viitoare ale familiei Dvs.;
   • Construcția se face în timp scurt (de la una până la trei luni);
   • Astfel de case sunt foarte rezistente la schimbările vremii. Mai mult decât atât, în procesul testărilor realizate în multe țări europene s-a demonstrat că aceste case cu structură metalică sunt capabile să reziste la cutremure de până la 9,8 grade pe scara Richter.
   • Materialele folosite în construcție pot fi decorate în funcție de preferințele Dvs.

Principalul nostru scop este să vă propunem soluții pentru minimizarea costurilor de întreținere a casei, prin folosirea energiei regenerabile sau a resurselor naturale, precum lemnul, bricheții, cărbunele sau granulele.

Mai multe informații despre serviciile noastre aflați la numerele de telefon (022) 430 484, 079 61 80 80. De asemenea, vă așteptăm cu drag pe str. Matei Basarab 2/1.