Construcțiile cu structură metalică: o viziune inovatoare și economică în domeniul construcțiilor

Experții Centrului de Comerț și Deservire TERMIKA continuă să vă povestească despre activitatea lor. Acest articol este dedicat probabil celui mai popular tip de construcții din prezent, și anume construcțiilor cu structură metalică.

Centrul TERMIKA, în colaborare cu ECOTERMIKA, propune locuitorilor Republicii Moldova un nou model de construcții. Suntem parteneri ai companiei ASTRON, care timp de peste 50 de ani le demonstrează în practică clienților săi că procesul construcției poate fi destul de ușor și confortabil.

constructii metalice

Experții companiei ECOTERMIKA preiau experiența companiilor europene, pentru a îmbunătăți nivelul de trai al fiecărui cetățean al Republicii Moldova, căci o construcție eficientă energetic înseamnă o investiție înțeleaptă, costuri de întreținere mici și un mediu de locuit confortabil.

Profilele metalice pot fi folosite în diferite construcții, de exemplu:
   • case de locuit;
   • depozite frigorifice;
   • saloane de automobile;
   • centre comerciale.

Principalul avantaj al carcaselor din metal este viteza de construcție a acestora. Astfel puteți construi, în scurt timp, o clădire, care, după rezistența sa, să nu cedeze cu nimic în fața structurilor din beton sau poate chiar să le depășească.

Haideți să examinăm avantajele carcaselor din metal:

1. Poate fi controlat consumul de materiale.
Clientul primește informații exacte despre cantitatea de materiale care urmează să fie achiziționate. Piesele sunt produse cu precizie maximă, iar acest lucru simplifică esențial procesul de montare.

2. Condiții potrivite pentru construcție în orice perioadă a anului.
Multe materiale de construcție sunt dificil de folosit iarna, de aceea lucrările sunt stopate până în momentul în care frigurile se retrag. În cazul structurii din metal construcția poate fi continuată chiar și pe ger.

3. Rezistență impresionantă.
Carcasele din metal se deosebesc printr-o rezistență înaltă, fapt care crește perioada de exploatare până la 100 de ani.

4. Posibilitate de demontare.
Un alt avantaj este posibilitatea de montare repetată în cazul în care au fost folosite șuruburi pentru a conecta între ele elementele structurale.

5. Greutate mică.
Carcasele din metal au o greutate mică, fiind, în același timp, impermeabile la apă și gaze.

constructii metalice2În procesul de lucru avem o abordare sistemică, iar aceasta înseamnă că piesele folosite de noi urmează toate etapele de pregătire și se potrivesc ideal una cu alta. O astfel de construcție include următoarele componente:
   • cadru portant principal și secundar;
   • accesorii pentru acoperiș;
   • izolare termică;
   • elemente de fixare.

Montarea se face cu ajutorul șuruburilor, ceea ce reduce atât termenul de realizare a proiectului, cât și costurile pentru lucrările de construcție și montaj.

La Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA vă oferim toate informațiile necesare cu privire la serviciile noastre. Vă așteptăm pe str. Matei Basarab 2/1. Contactați-ne la numerele de telefon (022) 430 484; 079 61 80 80.