Un șemineu splendid pentru casa Dvs. de la producătorul italian: Palazzetti Termopalex BX 300

kaminsmallPovestea companiei italiene Palazzetti poate fi considerată, pe bună dreptate, o uimitoare poveste de succes! În puțin peste jumătate de secol compania a ajuns să fie unul dintre cei mai mari producători de șemineuri de calitate, care se deosebesc printr-un stil unic și tehnologii avansate.

Palazzetti produce șemineuri, sobe pentru lemne și peleți, dar și finisaje pentru șemineuri. Toate acestea sunt produse la propriile uzine mari, unde o atenție deosebită este acordată controlului calității. Aici se pune accentul pe inovații, cercetări tehnice și dezvoltare continuă. O astfel de abordare i-a permis companiei să creeze produse care să ajungă imediat la sufletul oricărei persoane ce își dorește un șemineu în propria casă.

Ecologice, inofensive și foarte eficiente – toate acestea sunt despre șemineurile Palazzetti. În Moldova Centrul TERMIKA este reprezentantul oficial al acestui gigant italian pe piața sistemelor de încălzire energetic eficiente pe combustibil solid. Toată diversitatea sistemelor de încălzire poate fi găsită și achiziționată acum în Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA.

La Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA puteți găsi un șemineu superb pentru casa Dvs. PALAZZETTI TERMOPALEX BX 300cu valoarea de 3500 Euro la doar 2950 EURO.

Specificațiile tehnice ale șemineului:

Dimensiuni

85x52x166 cm Greutate: 250 kg

Putere maximă

36.24 (Kw) - 31200 (Kcal/h) 

Randament

75.6 % 

Putere nominală

27.4 (Kw) - 23600 (Kcal/h) 

Putere nominală (conturul de apă)

 18.4 (Kw) - 15900 (Kcal/h)

Consumul de lemne

 până la 8.5 (kg/h)

Diametrul coșului de fum

ø cm 25

 

Mai multe informații despre serviciile noastre aflați de la experții noștri în domeniul sistemelor de încălzire energetic eficiente, la numerele de telefon (022) 430 484; 079 61 80 80. De asemenea, vă așteptăm în vizită pe str. Matei Basarab 2/1.