Salon Auto din structuri metalice: practic, stilat, economic!

autosalon din constuctii metaliceExistă peste tot o tendință de creștere a numărului companiilor specializate în asamblarea și deservirea automobilelor. De asemenea crește numărul de automobile vândute. Acești indicatori vorbesc despre necesitatea de a pune la punct procesul de distribuție a automobilelor și a crea încăperi pentru întreținerea acestora – garaje, parcări și centre de deservire.

Deschiderea unui salon auto este o direcție populară a businessului mic și mijlociu.
Pentru a vă recupera în cel mai scurt timp posibil investițiile, dar și pentru a avea o clădire care să respecte toate cerințele tehnice în vigoare, Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA vă propune să construiți saloane auto din structuri metalice prefabricate, adică din profile metalice.

Un salon auto din structuri metalice se construiește în 4 etape.

Prima etapă. Este alcătuit caietul de sarcini detaliat al salonului. Este foarte important să fie foarte bine gândit aspectul exterior al viitorului salon, caracteristicile tehnice și termenul de construcție a acestuia. De regulă, anume la această etapă este semnat contractul cu compania executoare.

La a doua etapă începe elaborarea proiectului în conformitate cu documentația tehnică. Punerea la punct a fiecărui detaliu exclude pierderea de timp și resurse. Un proiect bine gândit și un buget bine calculat vă vor scuti de neajunsuri în construcția salonului auto, de consumul excesiv de materiale, vă vor ajuta să evitați pauzele în construcție și nu vor afecta funcțiile clădirii în procesul de exploatare.

La a treia etapă, atunci când proiectul clădirii din structuri metalice este gata, iar bugetul este aprobat, încep lucrările de producere și asamblare a structurilor metalice necesare. Uzina creează setul carcasei cu toate piesele de fixare necesare. Sunt verificați în mod minuțios toți indicatorii tehnici și sunt prezentați clientului, la locul viitoarei montări. Transportarea structurilor metalice nu este dificilă și se face într-un mod foarte simplu.

Și în sfârșit etapa a patra. Aceasta presupune nemijlocit montarea salonului auto din structurile metalice, pe locul ales. După cum am menționat și anterior, lucrările de montaj nu ocupă mult timp și nu necesită multe forțe, de aceea în doar câteva zile construcția va fi gata. Lucrările de finisaj și amenajare a teritoriului vor constitui deja etapa finală a construcției salonului auto.

Mai multe informații despre serviciile noastre aflați de la experții noștri în domeniul construcțiilor metalice energetic eficiente, la numerele de telefon (022) 430 484; 079 61 80 80. De asemenea, vă așteptăm în vizită pe str. Matei Basarab 2/1.