Un nou nivel de încălzire în casa Dvs.: cazanul pe combustibil solid EKO-KWP NS MULTI - 25 kW


Promoție de la Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA. Minunatul cazan pe combustibil solid cu ardere îndelungată Elektromet EKO-KWP NS MULTI 7-25 R 25 kW cu o reducere atractivă, la un preț de doar 2749 de EURO!

La producerea cazanului a fost bine gândită fiecare piesă, pentru a asigura comoditatea și eficiența în procesul de exploatare. Cazanul pe combustibil solid este dotat cu buncăr pentru combustibil, amplasat în dreapta.

În calitate de avantaje pot fi menționate următoarele: acest cazan are arzătoare universale, produce o cantitate nesemnificativă de emisii dăunătoare, deține certificat și corespunde normelor europene, este dotat cu regulator iarnă/vară, poate fi reglată puterea de tragere a gazelor arse, este posibilă conectarea unui controlor de cameră, iar în procesul de exploatare și deservire nu necesită mari bătăi de cap.

kamin 2d big

Greutate

410 kg

Material

Oțel

Suprafața încăperii încălzite

250 m2

Volumul buncărului pentru combustibil

200 l

Randament maxim

90%

Tip principal de combustibil

Peleți de toate tipurile, cărbune

Tip suplimentar de combustibil

Brichete, lemne

Model

EKO-KWP NS MULTI 7-25 R

Putere, kW

25

Volumul apei în cazan

108 dm3

 

Cazanul pe combustibil solid cu ardere îndelungată Elektromet EKO-KWP NS MULTI 7-25 R 25 kW va deveni o achiziție perfectă pentru casa Dvs. și vă va permite să reduceți costurile la încălzire pentru tot restul vieții și să recuperați investițiile în 2-3 ani de la achiziție!

Veniți la Centrul nostru de Comerț și Deservire TERMIKA, pe str. Matei Basarab 2/1, sau contactați-ne la numerele de telefon (022) 430 484; 079 61 80 80. Experții noștri în domeniul sistemelor de încălzire eficiente energetic pe combustibil solid vor răspunde la toate întrebările Dvs. și vă vor oferi consultații pentru orice unitate de produs.