Modulele solare transparente: o soluție eficientă de obținere a energiei


prozracinii moduli bigModulele fotovoltaice transparente sunt folosite în construcțiile civile și industriale moderne. Experții Centrului de Comerț și Deservire TERMIKA sunt întotdeauna la curent cu toate noutățile din domeniul eficienței energetice și cu ultimele tehnologii, de aceea ofertele noastre se deosebesc printr-o inovativitate aparte.

Panourile solare transparente pentru fațade și sistemele vitrate ale clădirilor au fost create de oamenii de știință cu scopul de a obține energie, fără a încălca, în același timp, canoanele estetice ale clădirii, întrucât se știe că panourile solare clasice sunt de culoare albastră sau neagră.

Panourile solare pot fi folosite în următoarele domenii:

  • sticluirea fațadelor;

  • construcția grădinilor de iarnă;

  • construcția serelor și complexelor pentru creșterea animalelor;

  • crearea acoperișurilor din sticlă și a curților interioare;

  • sticluirea mansardelor și penthouse-urilor.

Avantajele folosirii modulelor solare

Zonneraam 2Utilizarea pe scară largă. Cel mai important avantaj al modulelor solare este spectrul larg al sferelor din arhitectură și design, în care acestea pot fi folosite.

Inovații tehnologice. O mulțime de companii din întreaga lume și-au concentrat deja eforturile pentru a studia avantajele folosirii modulelor solare. Iar aceasta înseamnă că domeniul dat se va dezvolta și mai rapid, iar modulele vor fi îmbunătățite în funcție de specificul pieței.

Funcționare excelentă la temperaturi înalte ale mediului. Modulele fotovoltaice din peliculă subțire produc în perioada caldă a anului mult mai multă energie electrică, în timp ce modulele tradiționale își pierd capacitatea de a produce în mod eficient curent electric pe măsură ce temperatura crește.

Funcționare maximă la lumină slabă. Întrucât puterea modulelor solare cu peliculă subțire de siliciu este direct proporțională cu intensitatea luminii solare, în cazul luminii solare slabe și dispersate modulele fotovoltaice funcționează mult mai bine decât panourile mono- și policristaline din siliciu.

Funcționare îndelungată. Studiile au demonstrat că modulele solare sunt capabile să funcționeze în continuu timp de 15 ani și mai mult.

Mai multe informații despre serviciile noastre vă oferă experții noștri în domeniul sistemelor de încălzire energetic eficiente, la numerele de telefon (022) 430 484; 079 61 80 80. Vă așteptăm, de asemenea, în vizită pe str. Matei Basarab 2/1.