Ce presupune conceptul de „Casă Pasivă”?

program green building 768x432Casa pasivă reprezintă o construcție eficientă energetic, care, datorită reducerii pierderii de căldură, se deosebește printr-un consum scăzut de energie, iar în unele cazuri nici nu este nevoie măcar să fie încălzită.

Imaginați-vă că ați putea locui într-o casă, în care să vă bucurați de toate beneficiile oferite de aceasta și nici măcar să nu plătiți sume imense pentru încălzire. Experții Centrului de Comerț și Deservire ECOTERMIKA sunt specializați în proiectarea și construcția caselor eficiente energetic, în care visurile Dvs. ce țin de confort și căldură vor căpăta o formă materială.

Mai jos sunt prezentate principalele cerințe față de o casă pasivă. Faceți cunoștință cu acestea și dacă simțiți că ați vrea să locuiți anume într-o astfel de casă, contactați-ne la numărul de telefon  +373 (79) 61-80-80.

Experții noștri în domeniul eficienței energetice vor răspunde la toate întrebările Dvs. și vă vor oferi consultații referitoare la construcția unei case pasive.