Centrul de Comert si Deservire Termika a finalizat montarea unui termo semineu pe lemne in Chisinau. Procesul de montare s-a desfasurat defectuos, deoarece in urma unei consultari preventive Expertii Centrului Termika au depistat nereguli grave la cosul de fum existent din caramida, unde diametrul lui intern era insuficient pentru buna functionare a semineului (riscul unui tiraj insuficient).    

       Centrul TERMIKA - importanta cosului de fum in procesul exploatarii semineului

        Neregulile depistate au fost atentionate clientului cit si consecintele negative, care ar putea aparea in procesul exploatarii semineului. Initial clientul a ignorant recomandarile Expertilor de la Termika, incercind sa solutioneze problema cosului existent consultindu-se cu diversi specialisti din Moldova cit si din Romania, care ulterior nu au reusit sa inlature problema tirajului insuficient. Dupa 6 luni de analiza, consultari, numeroase interventii si cheltuieli inutile clientul a decis sa urmeze recomandarile Expertilor Termika (adica modificarea cosului de fum existent pentru inlaturarea tirajului insuficient).

       Dupa modificarea cosului de fum si montarea unui cos de fum nou la recomandarea Expertilor Centrului Termika problema tirajului insuficient a fost inlaturata. Clientul a ramas multumit de profesionalismul inalt al personalului Centrului Termika, rezultatul final obtinut si de buna functionare a semineului.

Etapele montarii semineului:

1. 1         2. 7        3. 6

       Expertii Centrului de Comert si Deservire Termika atentioneaza doritorii de a monta un semineu pe lemne si recomanda inaintea montarii sa se consulte cu personal profesional in domeniu in privinta alegerii corecte al tipului de cos de fum, semineului pe lemne, accesoriilor pentru semineu si montarea lor cu respectarea tuturor normativelor antiincendiare pentru evitarea cheltuielilor nejustificate si a situatiilor nedorite in proces de exploatare, deoarece cosul de fum este cea mai importanta parte a sistemului, care are scopul evacuarii gazelor dobindite in urma exploatarii semineului.

Pentru confidentialitatea clientului nu au fost indicate datele personale, de contact, adresa etc.

Pentru consultatii profesionale vizitati

Centrul de Comert si Deservire Termika 

Mun. Chisinau, str. Matei Basarab 2/1 sau contactati tel. 022 43 04 84; 079 61 80 80