Spune stop mucegaiului, prafului, aerului inchis si umiditatii excesive

           Spune stop mucegaiului, prafului, aerului inchis si altor zeci de probleme provocate de lipsa unei sisteme de ventilare eficiente! Doar EKOTERMIKA vine in Republica Moldova cu solutia perfecta pentru confortul si sanatatea d-stra: Instalatia de Ventilare Inteligenta Marley cu recuperarea caldurei. 

ECOTERMIKA MARLEY    MARLEY FUNCTIONAREA

In urma utilizarii unui sistem de ventilare inteligent veti reduce costurile la facturi pina la 50% si veti minimaliza pina la zero riscurile de aparitie :.....

- mucegaiului;

- bolilor respiratorii;

- virusilor;
- umiditatii ridicate;
- alergiilor;
- mirosuri neplacute;
- aerului toxic;

deoarece nu va mai fi nevoie sa deschide-ti mereu geamurile pentru aerisirea locuintei, veti uita pentru totdeauna de:

- pierderi enorme de caldura;
- praf;
- alergii din cauza polenului;
- curenti de aer reci si daunatori;
- zgomot de automobile si motociclete;

           Instalatia de Ventilare Inteligenta Marley de origine germana functioneaza silentios in urmatorul mod. Timp de 70 de secunde, instalatia va evacua aerul viciat din incapere iar cu ajutorul elementului de recuperare va stoca cea mai mare parte din caldura aerului utilizat. Dupa care, timp de alte 70 s va avea loc aprovizionarea cu aer proaspat din exterior. Ulterior fluxul de aer proaspat va trece mai intii prin filtrul de curatare, apoi prin elementul de recuperare din ceramica, unde se va incalzi datorita caldurei acumulate in acesta, urmind sa imbogateasca incaperea cu oxigen si prospetime. Astfel are loc o ventilare eficienta in permanenta, iar consumul de curent electric fiind doar 0,004 kW/h, de zeci de ori mai mic de cit consumul unui bec de camera incandescent.

Procurati acum un Sistem de Ventilare Inteligenta Marley de la EKOTERMIKA pentru a avea parte mereu de :
- aer proaspat si curat
- confort fizic si emotional
- surplus de energie
- dispozitie buna
- o locuinta aerisita, confortabila si fara praf
- oxigen suficient
- somn dulce
- respiratie usoara
- o familie sanatoasa si fericita
- capacitate de concentratie inalta (in timpul muncii intelectuale)
          Expertii centrului de Comert si Deservire ECOTERMIKA recomanda montarea Sistemui de Ventilare Intelegent Marley in locuinta, oficiu, spatiu commercial, deposit, sala sportiva, gradinita, scoala, spitale si altele unde este necesar un aer proaspat si bogat in oxigen, necesar pentru o activitate eficienta sau pentru o odihna relaxanta si confortabila.
          Pentru o consultanta profisionala gratuita Vizitati Centrul Termika la adresa: Matei Basarab 2/1, sau contactati-ne la tel: (+373) 22-430-484, mob. (+373) 79-30-60-80.