Sistemul de Ventilare Inteligent - este Oaza  sanatatii in locuinta noastra

          Praf, Alergeni, Mucegai, Radon, CO2, sunt o mica parte din elementele vicioase pe care le respiram intr-o incapere aerisita insuficient. Casa ta poate fi de 7 ori mai poluata decat aerul exterior. Pe timp de iarna, tii geamurile mai mult inchise, ca sa pastrezi caldura, si respiri un cocktail de substante cu potential periculos din agentii de curatare, odorizante, gaze eliminate de mobila sau produse alterate. Potrivit unui studiu realizat de EWG (Environmental Workin Group), 53% din peste 2.100 de produse de curatare, contin substante precum hidroxidul de sodium sau hidroxidul de potasiu, compusi care pot afecta plamanii. In plus 20% dintre aceste produse contineau substante cancericene precum formaldehidele.

5. miros neplacut in incapere
          Nimeni nu-si doreste o casa urat mirositoare, insa majoritatea odorizantelor contin compusi chimici si arome artificiale care pot afecta sistemul endocrin, cu potential de risc in aparitia cancerului la san. Intr-un studiu realizat s-a descoperit ca din peste 200 de produse des utilizate in gospodarii cantitatea cea mai mare de arome artificiale se gaseste in odorizantele de camera.
Cum scapam de aerul viciat din incapere?
          Doar Centrul Ecotermika vine cu solutia perfecta pentru casa d-stra! Sistemul de Ventilare Inteligent cu recuperare de caldura. Cu ajutorul lui veti ventila continu si eficient locuinta, balansind nivelul de umiditate, oxigen si aer proaspat.
Un lucru inportant este traseul ventilarii. Aerul proaspat trebuie sa patrunda in incaperile principale precum dormitoarele, camerele de zi, birourile (mai ales cele dotate cu calculatoare), camerele de joaca etc. Aerul viciat trebuie evacuat din bucatarii, bai si alte incaperi secundare.
Sistemul de ventilare intelegent cu recuperare necesita o proiectare si o atentie deosebita in efectuarea unor calcule corecte ce tine de:
- Alegerea tipului de utilaj, care va efectua ventilarea spatiului;
- Stabilirea cantitatii de aer proaspat (m3/h), necesar pentru o ventilare optimala;
- Pozitionarea corecta al punctelor exterioare de evacuare si de alimentare;
- Dimensiunile si diametrul traselor de ventilare;
- Stabilirea corecta a punctelor de refulare si aprovezionare;
- Masurarea nivelului de umiditate, CO2 si altele …,
de acea pentru a avea parte de o ventilare intelegenta cu recuperare bine chibzuita contactati expertii centrului ECOTERMIKA.

 Procura un Sistem de Ventilare Inteligent cu recuperarea caldurei de la Centrul Ecotermika si vei avea parte mereu de un aer proaspat si curat care va inbunatati considerabil starea d-stra de sanatate si veti crea in casa vostra o oaza a prospetimii. Va fi mai placut in locuinta dvs. sa petreceti cit mai mult impreuna cu familia. 

clean indoor air

Mai multe informații despre servicii și produse veți primi de la experții Centrului de Comerț și Deservire ECOTERMIKA la telefonul (022) 430 484, 079 30 60 80 sau puteți să ne vizitați pe adresa str. Matei Basarab 2/1.