Aer proaspat si curat mereu in casa dvs - indrumare utila

         Spune stop mucegaiului, prafului, aerului inchis si altor zeci de probleme provocate de lipsa unei sisteme de ventilare eficiente! Ecotermika vine cu solutia perfecta pentru confortul si sanatatea d-stra:. Instalatia de Ventilare Inteligenta de la Marley cu recuperarea caldurei. In urma utilizarii unui sistem de ventilare inteligent veti minimaliza pina la zero riscul aparitie:

- mucegaiului
- bolilor respiratorii
- virusilor
- umiditatii ridicate
- alergiilor
- mirosuri neplacute
- aerului toxic

Ecotermika sotem centralizat de ventilare cu recuperare
         Deasemenea utilizind sistemul de ventilare inteligent Marley de la ECOTERMIKA nu va mai fi nevoie sa deschide-ti geamurile pentru aerisirea locuintei si veti uita pentru totdeauna de:
- pierderi enorme de caldura
- praf
- alergii din cauza polenului
- curenti de aer daunatori
- zgomot de automobile si motociclete
          Instalatia de ventilare Marley va recupera pina la 85% din caldura si va asigura permanent un flux de aer proaspat si curat , influetind pozitiv sanatatea si bugetul familiei d-stra. Pe perioada de iarna veti face economii la facturile pentru incalzire de pina la 50%.
          Doar acum in limita stocului disponibil ECOTERMIKA vine cu o oferta unica- procurind un recuperator de caldura Marley beneficiat de montare gratuita sau reducere 10 %.
         

          Mai multe informatii despre servicii si produse veti primi de la expertii Centrului de Comert si Deservire ECOTERMIKA la tel. 022 430 484; 079 30 60 80 sau puteti sa ne vizitati pe adresa mun. Chisinau, str. Matei Basarab 2/1