Montarea incorecta a semineului poate costa chiar si viata dvs!!! (caz real)

         Centrului de Comerț si Deservire TERMIKA a finalizat reparatia unui semineu montat incorect. In procesul de demontare s-a depistat ca la montarea cosului de fum a fost utilizata gofra din inox cu grosimea de 0.1mm,  care nu este prevazuta ca cos de fum pentru semineu cit si o izolare incorecta. Ca rezultat in urma exploatarii a provocat incendierea tavanului, care a putut sa se finalizeze tragic pentru o familie (etapele de recomstructie a semineului deteriorat)

1. locul de incendiere копия 1. semineu demontat копия 6. etapa initiala de montare копия 8. semineu finalizat копия

1. locul incindierii                                       2. demontarea semineului deteriorat      3. reconstructia semineului           4.  finalizarea semineului 

         In urma unei analize profunde Expertii de la Termika au hotarit sa demonteze complect semineul si cosul de fum, inlocuirea lor cu materiale rezistente la temperaturi inalte. Ulterior la reconstructia semineului si a cosului de fum  s-a utilizat cosul de fum din otel 2 mm  marca DC1 rezistent la pina la 600*C a fumului. Iar la structura semineului s-au utilizat placile izolante din Vemiculita- Grenaisol cere este un material ecologic -natural si termorezistente la 950*C cu ajutorul caruia se poate recupera pina la 5 kw de caldura gratuita la momentul de  utilizare a semineului.

         Utilizind aceste materiale care sunt prevazute pentru constructia de seminee a fost asigurata o montare corecta a acestuia si a cosului de fum cu respectarea tuturor cerintelor tehnice antiincendiare, astfel inlaturind pericolul unui nou incendiu.
         Expertii Centrului de Comert si Deservire Termika va atentioneaza ca montarea semineului  pe lemne sau a cosului de fum trebuie efectuata de montatori calificati cu utilizarea materialelor speciale, care corespund cu strictete normelor antiincendiare. Montarea incorecta sa utilizarea materialelor necorespunzatoare poate provoca daune irecuperabile imobilului sau vetii dvs.

         Pentru o consultanta profisionala gratuita vizitati Centrul de Comert si Deservire TERMICA pe adresa: Chisinau, str. Matei Basarab 2/1, sau sunati-ne la tel: 079-61-80-80, 022-43-04-84.