Citeva motive pentru a vizita centrul Termika: facturile pentru încălzire nu vor mai fi o problemă pentru Dvs.!

1. Centrul TERMIKA propune un asortiment unic de produse.
Timp de peste sapte ani experții noștri colaborează cu companii renumite din Europa, care au oferit europenilor posibilitatea de a-și reduce considerabil costurile la încălzire și de a continua să economisească în acest sens toată viața. Acum această posibilitate o are și orice cetățean al Republicii Moldova.

Noi vă prezentăm un asortiment larg de sisteme de încălzire unice pe combustibil solid (șeminee , sobe, cazane pe lemne), datorită cărora veți consuma exact cantitatea de căldură necesară Dvs.!

motive vizita termika

2. La montarea sistemelor de încălzire folosim vermiculita – material ecologic.
Pe piața Moldovei TERMIKA este singura companie care folosește la montarea șemineului plăci din vermiculită GRENASOIL, naturale și inofensive pentru sănătate. Acestea rezistă la o temperatură de până la 950°C, având, în același timp, efect de recuperare a 4-5 kw căldura gratuita.

3. Noi asigurăm bunurile clienților noștri în sumă de până la 750 000 de lei.
Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA colaborează cu compania de asigurări austriacă GRAWE CARAT. Achiziționînd de la TERMIKA un șemineu, coș de fum, sobă sau un cazan pe combustibil solid compania din cont propriu vă asigură bunurile pe o perioadă de un an. La dorință, prelungirea duratei de acțiune a contractului de asigurare este achitată de client.

În acest mod aveți siguranța suplimentară că în caz de inundație sau incendiu GRAWE CARAT vă va compensa prejudiciul material.

4. Pe lângă șeminee, sobe, cazane și coșuri de fum, avem o mulțime de alte oferte interesante.
Ne extindem în permanență sfera de interese. În afară de sistemele de încălzire inovatoare, mai puteți achiziționa la noi:
   • module fotovoltaice;
   • colectoare solare;
   • plăci refractare GRENAMAT;
   • sisteme de ventilare cu recuperare de căldură.

5. Oferim deservire în perioada de garanție tuturor clienților noștri.

Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA împlinește visele- asigură confortul.

Mai multe informații despre servicii și produse veți primi de la experții Centrului de Comerț și Deservire TERMIKA la telefonul (022) 430 484, 079 61 80 80 sau puteți să ne vizitați pe adresa str. Matei Basarab 2/1.