Încălzește toată casa econom și eficient cu semineul termo Zeus 103 V - 990 euro.

Astăzi, Centru de Comerț și Deservire TERMIKA vine cu o ofertă exclusivă și unică, cu un super preț pentru termo semineul Zeus 103 V 16 kw 1450 euro cu reducere acum la doar 990 EUR (oferta disponibila in limita stocului disponibil).

zeus 103 v

Primiti nu doar soluția unică și exclusivă pentru incălzirea casei intregi prin calorifere, ci și un vis implinit, nu doar un decor in casă, ci un nou mod de viață - ca in poveste. Cu TERMIKA schimbati viața și aduceti confortul in casa Voastra!

Mai mult, faceti economii enorme, fiindcă oferta TERMIKA este ENERGO EFICIENTĂ! Costul căldurii din casă pe timp de iarnă devine cu pină la 70% mai mic pentru perioada de incălzire! Incălzește o suprafață de 140 m2 eficient. Este cu mult mai econom de a utiliza pentru incălzirea locuinţei combustibilul solid cum ar fi: lemne, bricheți, peleți decit gazul natural sau energia electrică. Investiția in sistemul de incălzire se recuperează in cel mult 3 ani.

La Centru de comerț și deservire TERMIKA primiti toată gama de servicii, incepind cu soluția cea mai potrivită și avantajoasă: dintr-o gama largă de modele inedite de șeminee, de la producători Europeni, o varietate mare de accesorii și produse de completare (coș de fum), mai poti obține expertiză și proiectare, montare și deservirea ulterioară pentru produsul procurat. Aici, sunteti deservit de o echipa de profesioniști și EXPERTI IN SISTEME DE INCALZIRE, certificați in Europa. Primiti GARANȚIE la montarea şi deservirea a sistemelor de incălzire cu eliberarea unui CERTIFICAT DE CALITATE a lucrărilor efectuate.

 angolo ruegg720compact 1l

 TERMIKA - EXPERTUL VOSTRU IN SISTEME DE INCALZIRE EFICIENTE !

 Descriere produs: Focarul Zeus 103 V este de 16 kw-  incălziește locuința de   pină   la   140m2. Origine Europeana (Cehia). Produs de compania Kretz dupa   cele mai     inalte   standarde europene. Focarul este asamblat din otel   termorezistent Corten,   care   oferă produsului dat o calitate inaltă, o rezistență și   durată de exploatare mai   indelungată. Șemineul sus menţionat dispune de   ardere primară, secundară si terță   (efectul de piroliză) ce permite arderea   gazelor (dioxidului de carbon) acumulate in   partea superioară, majorind   eficiența energetică a focaruluilui, de asemenea oferind   siguranţă sporită celor   apropiați. 

 

Va invităm cu drag să vizitati CENTRUL de COMERT si DESERVIRE TERMIKA. Ne găsiti pe str. Matei Basarab 2/1 și la tel.: +373 7961 80 80 / 022430 484.