Citeva motive inedite pentru a procura un șemineu de la TERMIKA

Mai bine de 6 ani Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA oferă consumatorilor sisteme de incălzire eficiente pentru confortul acestora – șeminee, tero seminee pe lemne, sobe, cazane pe combustibil solid, cosuri de fum, colectoare solare, panouri fotovoltaice, recuperatoare de caldura si accesorii pentru seminee.

Produsele de incălzire pe care le găsiţi la CENTRUL TERMIKA indeplinesc toate normele standarde, sunt de o calitate inaltă şi de incredere, plus la toate oferă confortul necesar pentru existenţa umană.

Continuind să-şi menţină o poziţie dominantă in topul companiilor, TERMIKA se distinge pe piaţa eficienţei energetice printr-un portofoliu vast de produse şi servicii. Deşi, printre strategiile de dezvoltare a Centrului Sistemelor de incălzire TERMIKA se numără concurenţa loială, 3 factori caracteristici ne disting de alte companii.

Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA este unica companie care foloseşte plăcile izolante din VERMICULIT (Grenaisol) in calitate de izolant pentru construcția șemineelor precum și la izolarea coșurilor de fum.

Materialul izolator VERMICULIT este un mineral natural, termo rezistent şi ecologic. Este un bun izolator şi cel mai important, nu arde și nu este toxic, comparativ cu alte tipuri de termoizolanți. Conform tuturor recomandărilor și criteriilor de securitate VERMICULITUL este cel mai bun termoizolant folosit in incăperi pentru montarea construcției de șemineu.

Specialiștii acreditați de Centrul TERMIKA dispun de o vastă experiență practică in montarea sistemelor de incălzire, oferind cele mai performante opțiuni de echipamente şi elaborind un sistem raţional şi eficient de incălzire a locuinţei Dvs. Doar TERMIKA garantează o montare şi deservire calitativă a sistemelor de incălzire cu eliberarea unui certificat de calitate a lucrărilor efectuate.

TERMIKA este un CENTRUL stabil, flexibil, cu o strategie solidă, pe lingă deservirea calitativă şi oferirea unei game largi de produse şi servicii, oferă o abordare individuală, astfel incit, fiecare client să poată obţine ceea de ce are nevoie – produse personalizate, condiţii speciale, incredere in produs şi serviciu.

In toţi aceşti ani Centrul  TERMIKA a venit in sprijinul populaţiei, ajutindu-i să economisească timp și bani. Din acest motiv, puteţi beneficia incepind de astăzi de ofertă specială pentru un semineu de calitate si  montarea lui de catre experti in domeniu.

Pentru o consultare gratuita puteti vizita Centrul de Comert si Deservie TERMIKA situat in mun. Chisinau, str. Matei Basarab 2/1 sau ne puteti contacta la mob. 079 61 80 80 sau 022 43 04 84 unde expertii de la Termika va vor ajuta in alegerea semineului portivit cerintelor si bugetului dorit.