Te ajutăm să reduci cheltuielile pentru căldură!

Aveți un sistem de incălzire ineficient? Factura de gaze naturale este tot mai mare de la o lună la alta? Doriți să aveți un sistem de incălzire econom?
Sistemele de incălzire pe lemne cărbune sau brichet cum ar fi căminelesau șemineele au un randament sporit, sunt econome și simple in exploatare. Posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de fațade (modern, rustic, classic, ceramică) vă garantează un aspect plăcut și unic al casei.

Costul investiţiei de cumpărare și instalare a unui sistem de incălzire pe bază de combustibil solid se returnează in 2 ani.

Datorită realizărilor specialiștilor germani, polonezi sau italieni in construcţia căminelor și șemineelor a permis ca focarul de dimensiuni reduse să producă o cantitate mare de caldură pentru a incălzi suprafeţe de la 50m2pină la 300m2cu o cantitate mică de lemne sau brichet astfel obținind o economie de pină la 70 % pentru incălzire

Caldura este percepută imediat prin sticlă şi prin convencţia de aer cald, in acelaşi timp aerul cald poate fi transmis prin canalele de ventilare in mai multe incăperi, incălzind astfel toată casa şi nu numai o parte.

Avantajele un sistem de incălzire pe lemne sau brichet:
   - Economie de pină la 70% pentru incălzire
   - Răscumpărarea rapidă a investiției
   - Simplitate in exploatare
   - Căldură veritabilă

Centrul de Comert si Deservire TERMIKA este partener oficial in Republica MOLDOVA a celor mai renumiți producători europeni de șeminee pe lemne și bricheți precum HakrTrade, Maxflam, Jarmolovicz, La Nordica - Extraflame,  Kratki,  Kfdesign, Thorma etc.

Sunteți bineveniți in Centrul TERMIKA la adresa or. Chișinău, str. Matei Basarab 2/1, sau ne puteți contacta la numerele de tel: (022) 430 484 sau 079 61 80 80.