Centrul TERMIKA vă urează Paște fericit și vă oferă reduceri de 20%!

Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA vă urează PASTE FERICIT alături de cei dragi, să aveți parte de căldură in suflet, belșug in casă, bucurii și multă sănătate. Fie ca Sfintele sărbători de Paști să vă aducă liniște și pace, puterea să fiți mai buni, mai plini de dragoste!

Noi dăruim căldură și confort in casa tuturor clienților noștri, iar pentru că iubim ceea ce facem și ca sărbătorile să fie sărbători, avem o ofertă unică la toată gama de produse.

Doar acum, in perioada de 15 aprilie - 15 mai, puteți beneficia de o reducere de 20% la toate sistemele de incălzire pe bază de combustibil solid.

Doar la noi veţi găsi cazane, şeminee, termocămine econome și ecologice de la producători renumiţi europeni precum Hakr Trade, Maxflam, Jarmolovicz, La Nordica - Extraflame, KFDesign, Thorma, Monolity Odlewnia.

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniștea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia.

Vizitați Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA pe adresa mun . Chișinău, str. Matei Basarab 2/1 pentru a alege sistemul de incălzire dorit sau sunați la numerele de telefoane (022) 430 484 sau 079 61 80 80 pentru a primi o consultație de la specialiștii noștri.

TERMIKA EXPERTUL TAU IN INCALZIRE!