TERMIKA – unica companie certificată în Europa privind montarea șemineelor, termocăminelor și cazanelor

termika carinci 400x295In urma școlarizărilor efectuate in Europa, specialiștii Centrului de Comerț și Deservire TERMIKA și-au imbogățit nu doar bagajul de cunoștințe dar și tehnicile de lucru cu privire la instalarea corectă și calitativă a sistemelor de incălzire pe bază de combustibil solid.

Astfel, Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA, a obținut certificate cu privire la MONTAREA SEMINEILOR,TERMISEMINEILOR de ultimă generație din partea a doi renumiți producători europeni CARINCI (Italia) și KFDesign (Polonia), devenind unica companie pe piața Republicii MOLDOVA.

Totodată, in urma acestor evenimente, a devenit reprezentant oficial al producătorului CARINCI, un inovator in lumea căminelor. Produsele oferite de către acesta se diferențiază prin sistemul revoluționar de funcționare, și anume prin faptul că arderea lemnelor are loc de sus in jos, ceea ce reduce considerabil consumul de combustibil.

Cu un singur plin de lemne, un cămin poate funcționa pină la 8 ore fără a pierde din capacitatea de emitere a căldurii. Astfel, cei care vor instala un cămin CARINCI vor economisi pină la 70% pentru incălzire.

Plus la toate, termosemineile CARINCI dispun de un schimbător de căldură din inox care asigură casa cu apă caldă sanitară pină la 12 ore după finisarea focului din focar(tipul dat de semineu nu necesita boiler).

 

Căminele și termocăminele oferite de către producătorul polonez KFDesign sunt produse, de asemenea, după tehnologii moderne. In construcția acestora se folosește fontă germană și sticlă produsă și prelucrată in Japonia. Calitatea dar și prețul accesibil al produselor oferite sunt punctele forte a acestui brand. 

Toate aceste produse, cit și produsele altor producători precum MONOLITY ODLEWNIA, MAX FLAM, ELEKTROMET, La NORDICA, HAJDUCle găsiți in Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA (Ricas & P SRL) situat pe adresa or. Chișinău, str. Matei Basarab 2/1.

De ce să alegi Centrul TERMIKA:
   - Specialiști calificați și bine instruiți
   - Cămine, termocămine, cazane econome la un preț atractiv
   - Montare calitativă
   - Consultanță gratuită
   - Garanții de la producător

Siguranța, calitatea serviciilor și a produselor oferite sunt cheia succesului nostru!

Pentru a obţine o consultaţie gratuită de la specialiștii noștri sunați la numerele de telefon: (022) 430 484 sau 079 61 80 80

TERMIKA – schimba calitatea vieții !