Cămine Monolity Odlewnia – eficiență și rafinament

Căminele MONOLITY ODLEWNIA pe bază de combustibil solid (lemne, bricheți, peleţi) reprezintă o alternativă ecologică şi econoamă in comparaţie cu instalaţia obişnuită pe gaz, economisind pină la 70% pentru incălzire.

Caracteristica de bază a acestor cămine fiind construcția puternică și multitudinea de nervuri verticale care la rindul lor asigură o stabilitate și un schimb de căldură foarte mare.

Caminele Monolity Odlewnia sunt produse unicale, sunt turnate după o tehnologie specială, astfel devenind un produs deosebit. Cu 10 kg de lemne, aceste cămine, pot funcționa la foc minim pină la 10 ore, distribuind căldura uniform datorită grosimii pereților de pină la 22mm cu capacități unicale de absorbție și păstrare a căldurii.

Aceste focare dispun de ardere primară și ardere secundară (efectul piroliză), care asigură procesul de ardere al lemnelor in toată camera de ardere, nu doar in centrul ei. Arderea gazelor in partea superioară a căminelor exclude pericolul de intoxicație. Focarele Monolity Odlewnia sunt ecologice și econoame, pot funcționa 24h/24h avind o durată de viață de peste 40 de ani.


Cetrul de Comerț și deservire TERMIKA  este unica companie din Republica MOLDOVA certificată in Europa privind montarea șemineelor, termosemineilor, cazanelor pe combustibil solid dar și distribuitor oficial al produselor companiei poloneze Monolity Odlewnia.

Astfel, clienții noștri pot fi siguri că vor beneficia de un produs calitativ, absolut eficient și sigur. Banii investiți in sistemul de incălzire nou, vor fi răscumpărați in maxim 2-3 sezoane de incălzire.

De ce cămine Monolity Odlewnia:
   • Turnate in intregime din fontă de calitatea intii
   • Nu sunt conexiuni sigilate cu silicon
   • Ardere primară și secundară
   • Construcție absolut ermetică (permite reglarea cu precizie a procesului de ardere)
   • Grosimea pereților de la 8mm la 22mm (asigură o rigiditate sporită și o durată de viață indelungată)
   • Uși din sticlă rezistentă la temperaturi de pină la 800 °C
   • Design modern, clasic, rustic
   • Garantia producatorului de 10 ani
   • Suprafața de incălzire variază intre 120 și 200 m2Cele mai apreciate modele Monolity Odlewnia sunt: FLAT 16kw, PRIMERO 14kw, ROUND 12kw, Unica 16kw și UNICA ROUND 18kw. 


Dacă sunteți in căutarea unui specialist de incredere, care să vă propună cea mai bună soluție de incălzire pentru casa Dvs., atunci vizitați Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA situat pe adresa: or. Chișinău, str. Matei Basarab 2/1.

Ne puteți contacta la numerele de telefoane 022 430 484 sau 079 61 80 80