buton montare semineuCentrul de Comert si Deservire TERMIKA presteaza servicii complexe de montare a semineelor prin convectia aerului cald sau a termosemineelor. In ultimii ani construtia semineelor a evoluat seminifcativ incit şi-au pierdut esenţa lor de doar element decorativ ci şi a devenit deja si un sistem de incălzire eficient. Specialiştii germani, austrieci şi polonezi investesc milioane de euro in dezvoltarea şemineelor.

Citește mai departe: Montarea semineelor

buton termokamin 2Termosemineile in comparatie cu semineile pe convectia aerului cald necesita cheltuieli putin mai mari, deoarece implica mai multe materiale si lucrul a doi mesteri (hidraulicul ce va efectua conectarea retelelor hidraulice si a instalatorului ce va construi structura semineului). Avind un cost mai ridicat termocaminele pe lemne uneori sunt solutiile mai eficiente, deoarece la montarea lui sunt excluse trasarea de ventilare.

Citește mai departe: Montarea termosemineelor

buton montare cazanCentrul de Comert si Deservire TERMIKA oferă servicii de montare a cazanelor pe conbustibil solid la cel mai inalt nivel.
Cazanele tradiţionale pe combustibil solid sunt produse de mulţi ani şi pină in prezent sunt foarte solicitate datorită independenţei sale energetice si simplicitatii sale in exploatare. Aceste cazane sunt absolut autonome si au nevoie doar de lemn, carbune, pelete sau brichet. 

Citește mai departe: Montarea cazanelor

buton fotovoltaicaCalitatea montării panourilor fotovoltaice are o influenţă hotăritoare asupra indeplinirii performanței proiectate pe toată durata de viață a echipamentului. Expertii Centrului TERMIKA vă sugerează să atrageți atenție următoarelor aspecte atunci cind doriți să monntați panouri fotovoltaice pentru casa Dvs. Persoanele care lucrează cu un sistem fotovoltaic trebuie sa aibă experiența și instruirea necesară lucrului sub tensiune.

Citește mai departe: Montarea sistemelor fotovoltaice

foto colectoare solareCentrul de Comerț și Deservire TERMIKA fiind importatorul exclusiv al companiei Calpak in Republica MOLDOVA, comercializează și prestează servicii de montare a colectoarelor solare plane de origine grecească. Compania Calpak care are o experiență de peste 35 ani in proiectarea și producerea colectoarelor plane de inaltă calitate, de asemenea el este unul dintre cei mai mari producători din domeniu pe teritoriul Europei.

Citește mai departe: Montarea colectoarelor solare

PROMOTIILE NOASTRE

  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show