PROIECTAREA

In cadrul Centrului TERMIKA dorim sa venim cu spriginul clientilor nostri, cu servicii de PROIECTARE a sistemelor de incalzire si ventilare. Proiectantii noastrii specializati si experimentati in aceste domenii va vor oferi o consultanta gratuita necesara de a lua decizii corecte si chibzuite.

Dupa etapa de proiectare, echipa noastra in mod personal va va oferi si alte servicii gratuite cum ar fi: selectarea, repartizarea, pozitionarea si posibilitatile de combinare a sistemelor de ventilare cu cea de incalzire.


MONTARE

Centrul TERMIKA presteaza servicii complexe de montare a semineilor prin convectia aerului cald sau a termocamineilor. Datorita tehnologiilor avansate in constructia semineilor si specialistilor nostri certificati peste hotare, putem ajunge la rezultate fenominale in incalzirea suprafetilor de la 50 m2 pina la 250 m2 si cu un consum redus de pina la 70% in comparatie cu gazele naturale.

Expertii nostri in ventilatie intelegenta indeamna pe cei ce sunt in cautarea confortului absolut sa si monteze un sistem performant, care le ar permite sa economiseasca energia si sa si aeriseasca intreaga locuinta beneficind de o recuperare de 90% a caldurii sau aerului conditionat. Dupa decizia finala a clientului nostru cu pozitionarea sistemului de incalzire sau ventilare, care este insotita de o schita de proiect si oferta detaliata, va aducem la realizarea proiectului Dvs in mod rapid si fara probleme cu un sprijin si in materiale de calitate inalta. La cererea clientului va vom pune la dispozitie toate certificatele si garantiile pentru produsele montate.


MENTINANTA

Clientii nostri, la fel pot beneficia de post deservire dupa executarea tuturor lucrarilor efectuate de echipa noastra de montare. Punem accent pe livrare rapida si serviciul corespunzator, cu posibilitatea si disponibilitatea produselor de calitate in portofoliul nostru.

Expertii Centrului TERMIKA mereu sunt in cautarea celor mai bune solutii enrgo – eficiente, ce va va oferi posibilitatre de a reduce consumul considerabil la costurile de incalzire si va imbunatati confortul din casa Dvs prin corelarea sistemului de ventilare cu recuperare. Doar la Centrul TERMIKA aveți posibilitatea să beneficiați de cele mai competitive prețuri, care vă permit ca valoarea investiției să fie amortizată intr-un timp destul de scurt 3-5 ani.