Ventilare Descentralizată

SISTEME DESCENTRALIZATE DE VENTILARE CU RECUPERARE DE CĂLDURĂ DE LA ASPIRA

Centrul TERMIKA vine cu o ofertă unicală pe segmentul ventilare în Moldova, pentru cei ce doresc să-și ridice confortul în casele sale.

ECOCOMFORT 100 RF, 160 RF

Vă propunem un produs revoluționar de origine Italiană, ventilare cu recuperare descentralizată, care ne ajuta să aerisim tot spațiul unei case de până la 250m2, vara și iarna, recuperând până la 90% de aer cald sau rece fără a deschide geamurile.

ESTE PRIMUL RECUPERATOR DE CĂLDURĂ DESCENTRALIZAT PENTRU CASĂ CARE SANITIZEAZA ȘI ÎMPROSPĂTEAZĂ AERUL.

Este soluția ideală pentru cei ce caută CONFORTUL ABSOLUT.

Preveniți formarea mucegaiului și umezeala nedorită, reducând cheltuielile Dvs la încălzire și aerul condiționat.

Aerul proaspăt de admisie din exterior este permanent filtrat prin filtru G3, care la rândul său se poate demonta ușor pentru curățire. Datorită schimbătorului de căldură ceramic, căldura aerului evacuat ce trece prin el, este acumulată și transferată în aerul de admisie atunci când fluxul este inversat.

CONFORT ÎN ORICE CONDIȚII

Sistema ECOCOMFORT 100 RF, 160 RF este dotată cu senzori de temperatură și umiditate. Prin reglarea vitezei ventilatorului în funcție de regimul setat și cu conectarea altor unități (SATELIT), în dormitoare și zonele de living vor crea cele mai bune condiții de confort pentru Dvs. Ele funcționează prin radio unde la o rază de până la 100 m și sunt inofensive pentru sănătatea omului.

Recuperatorul principal numit MASTER coordonează cu toate unitățile din casă numite SATELIT, (de la 2 unități până la 63) prin telecomandă alegând regimul necesar de ventilare automat pentru asigurarea confortului perfect în încăpere.

VENTILAREA ÎNTR-O ÎNCĂPERE SAU MAI MULTE ÎNCĂPERI

Varianta optimală este să fie montate în fiecare dormitor și living din casă de locuit câte o unitate de ventilare.

Se realizează, astfel, un aport constant de aer proaspăt, distribuit uniform în întreaga locuință. Se aplică principiul ventilației transversale și aerul va circula de la o unitate de ventilație către alta, trecând dintr-o camera în alta prin spațiul de sub ușă sau prin grila de transfer aplicată în ușă.

Sistemul ECOCOMFORT RF cu recuperator ceramic este nouă generație de recuperatoare descentralizate, atingând randamente de peste 90% la consumuri energetice minime, 1.7 - 6 w/h/unitate.

Avantajele unui sistem de ventilare cu recuperare ASPIRA

FUNCȚIONARE AUTONOMĂ

Sistemul funcționează în permanență în mod autonom, nu necesită intervenții și scăpați de grija aerisirii și a deschiderii ferestrelor. Unitatea este dotată cu senzori, ce va crea un confort absolut în casa Dvs.

ECONOMIE DE ENERGIE

Marele avantaj al acestor sisteme de ventilație cu recuperare de căldură este capacitatea lor de a recupera energia termică și a regla umiditatea în interior datorită unui recuperator ceramic.

CA REZULTAT - se vor reduce cheltuielile la încălzirea și răcirea casei și se va asigura în mod constant un aer curat și proaspăt în locuință. Astfel, se elimină poluarea internă.

EFICIENŢĂ RIDICATĂ

Rata de recuperare a căldurii și energiei în cazul acestor sisteme este foarte ridicată, depășind 90%.

REDUCEREA COSTURILOR

Sistemele de ventilație descentralizate cu recuperare de căldură asigură alimentarea cu aer proaspăt a încăperii, filtrarea și extragerea aerului poluat în exterior. Uitaţi de echipamente suplimentare de ventilație, tubulatura sau alte componente, pentru a crea un sistem eficient de ventilație într-un apartament sau în casa. Uitați de aparate de dezumidificare și purificare pentru locuința dumneavoastră!

Instalarea unui sistem de ventilație cu filtrare și recuperare de căldură asigură tot ceea de ce aveţi nevoie pentru spațiul Dvs.!

UȘOR DE INSTALAT

Sistemele  ASPIRA nu necesită componente suplimentare sau conducte de aer. Sunt gata pentru utilizare. Ventilatoarele sunt proiectate pentru montarea în peretele exterior al clădirilor. Singurul lucru de care aveți nevoie este o gaură în perete, unde este montată unitatea de ventilare.

SPOREȘTE VALOAREA DE PIAȚĂ A LOCUINȚEI

Sistemul de ventilare cu recuperare ASPIRA adaugă valoare locuinței, deoarece în viitor, peste 5-10 ani, dacă veți dori să o vindeți, piața imobiliară va cere “cu sistem de ventilație”.

[Contactati-ne pentru un pret]
Filtru incorporatG 3 Posibilitatea de operare3 unități ProducătoriASPIRA (Italia) Trepte de viteză2 Acoperire20 mp
[Contactati-ne pentru un pret]
Filtru incorporatG 3 ProducătoriASPIRA (Italia) Temperatura de operare-20 +50 Trepte de viteză2 Acoperire20 mp
[Contactati-ne pentru un pret]
Filtru incorporatG 3 Posibilitatea de operare63 unități ProducătoriASPIRA (Italia) Temperatura de operare-20 +50 Trepte de viteză3
300.00
Filtru incorporatG 3 ProducătoriASPIRA (Italia) Temperatura de operare-20 +50 Trepte de viteză3 Acoperire20 mp
[Contactati-ne pentru un pret]
Filtru incorporatG 3 Posibilitatea de operare3 unități ProducătoriASPIRA (Italia) Temperatura de operare-20 +50 Trepte de viteză2
[Contactati-ne pentru un pret]
Filtru incorporatG 3 ProducătoriASPIRA (Italia) Temperatura de operare-20 +50 Trepte de viteză2 Acoperire44 mp
300.00
Filtru incorporatG 3 Posibilitatea de operare3 unități ProducătoriASPIRA (Italia) Temperatura de operare-20 +50 Trepte de viteză3
[Contactati-ne pentru un pret]
Filtru incorporat2xG 3 Posibilitatea de operare63 unități ProducătoriASPIRA (Italia) Temperatura de operare-20 +50 Trepte de viteză3
400.00
Filtru incorporat2xG 3 ProducătoriASPIRA (Italia) Temperatura de operare-20 +50 Trepte de viteză3 Acoperire50 mp
[Contactati-ne pentru un pret]
Filtru incorporatG 3 ProducătoriASPIRA (Italia) Temperatura de operare-20 +50 Trepte de viteză3 Acoperire20 mp
FILTRE
Producători
Seria
Trepte de viteză
Garanție