Montarea termoșemineelor

Termosemineile in comparatie cu semineile pe convectia aerului cald necesita cheltuieli putin mai mari, deoarece implica mai multe materiale si lucrul a doi mesteri (hidraulicul ce va efectua conectarea retelelor hidraulice si a instalatorului ce va construi structura semineului).

Avind un cost mai ridicat termocaminele pe lemne uneori sunt solutiile mai eficiente, deoarece la montarea lui sunt excluse trasarea conductelor de ventilare ce uneori este irealizabil in cazul unei locuinte deja finisate. In plus termocaminelene ofera caldura suplimentarade la calorifere ce este un factor important cind semineul este unica sursa de incalzire.

De asemenea, exista termocamine sautermosobe care pot fi conectate la sistemul de incalzire autonom deja existent.

Sistemul de incalzire hidro (pe apa) pe baza de termocamin pe lemne - cu acest tip de incalzire, caldura semineului sau a sobei este folosita pentru incalzirea apei din sistema(radiatoare), cit si pentru producerea apei calde sanitare. Acest sistem de incalzire poate fi conectat la sistemul hidraulic deja existent (daca exista incalzire autonoma), ulterior aceste doua sisteme existente functioneaza in paralel controlat de un aparat electronic special. Cu sistemul de incalzire hidro pot fi incalzite locuinte de pina la 300 m2.

Termosemineul pe lemne va ofera posibilitatea de a avea in locuinta voastra un decor ce ar imbunatati designul locuintei si un sistem de incalzire eficient si econom, care ar permite sa reduceti cheltuielile la incalzire pina 70% in comparatie cu sistemul autonom pe gas.

Tot odata termosemineul pe lemne sau brichet se conecteaza la acelas sistem hidraulic existent ce va reduce cheltuielile pentru montare.

Este foarte important ca la un termosemineu  sau termosoba sa fie conectat grupul de siguranta, care ar proteja termosemineul de supraincalzire si iar asigura o buna functionare protejind astfel locuinta voastra.

Grupul de siguranta trebuie sa includa urmatoarele accesorii: vasul de expansiune deschis sau inchis, ventil termic de amestec, robinetului de descarcare termica, grupul de pompare, dezaerator automat, supapa de siguranta 2 bari, termostat, termomanometru si alte componente necesare ce ar asigura buna functionare a cazanului si nu ar permite supraincalzirea si deteriorarea acestuia.

Montarea termosemineului in sistem deschis

Montare a termocaminului in sistem inchis


Pentru mai multe detalii referitor la produsele sau serviciile noastre, contactați unul din expertii noștrii la numărul de telefon: (022) 430 484, mob. 079 61 80 80 sau ne puteți vizita pe adresa: mun.Chisinău str. Matei Basarab 2/1.