Garanție

Montarea profesionala a semineilor, sobelor pe peleti, si a cosurilor de fum cu garantie

Doriti un camin in casa Dvs, atunci aveti nevoie de o montare calitativa, instalatori calificati, siguranta si incredere?

Montarea calitativa cu respectarea tuturor normelor antiincendiare, cu materiale exclusive care va ridica eficienta considerabila a semineului de la 70% la 85% este garantata de noi.

Nu este atit de simplu sa montezi un camin. La montarea semineului e obligatoriu sa se respectate toate conditiile de siguranta si izolare antincendiara.
Montarea necalitativa a unui semineu, soba sau cos de fum pot avea rezultate neplacute, precum incendiu, intoxicari, functionarea rea a utilajului.

Centrul TERMIKA ofera servicii de montare a caminelor, cosurilor de fum - efectuate profesional de montatori calificati si instruiti peste hotare. Propunem automatizare Intelegenta la sistemul Dvs. Reducere pina la 50%

Dupa montare Instalatorul va eliberam un certificat de garantie (mai mult nici un montator din RM nu ofera garantie la lucrarile efectuate).

Suntem unica companie din Moldova, care foloseste in constructia semineului placi de VERMIKULIT termorezistente pina la 1100 grade in loc de vata minerala. Vermiculitul este natural 100%, nu emana miros si cu ajutorul lor obtinem efectul soba, care ne da 3-4 kw de caldura gratuit prin iradiere (efect soba).

Multumirea clientilor este succesul nostru.

Pentru o consultatie ne puteti vizita la

Centrul TERMIKA

Chisinau, str. Matei Basarab 2/1