Mega ofertă - șemineu de LUX HITZE la doar 1250 euro. Începe a econimisi din ACEST moment!

Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA promoează în Republica Moldova, șemineele tehnologic avansate ALBERO, produse de compania HITZE, care face parte din concernul Stalco, liderul Polonez cu o experiență de peste 20 ani în prelucrarea metalului, producerea de șeminee termo eficiente cu o putere termică de la 9 – 23 kw.

Experții de la TERMIKA au decis să ofere clienților din Moldova șemineele HITZE, care sunt produse după cele mai noi și performante tehnologii, cele mai severe standarde precum: TUV Sud, BimShV2, CE. La producerea șemineelor pe lemne sunt utilizate utilaje moderne de ultimă generație, cum sunt: tăiere și sudare laser, care dau dovadă de o perfecțiune inedită, fiecare detaliu fiind prelucrat cu atenție și o deosebită acuratețe.

Compania HITZE produce șemineele ALBERO din oțel termorezistent de calitate înaltă P265 GH, care este utilizat în deosebi la producerea cazanelor pe combustibil solid și focarelor termo, deoarece acest tip de metal este preăzut să dureze o perioadă de timp îndelungată la foc continuu, rezistă la temperaturi înalte, corozie și presiune.

Aceste șeminee pe lemne au un randament de pînă la 85%, datorită structurii deosebite, care reduce pierderile de căldură și mărește efectul iradierii acesteia cu ajutorul radiatoarelor sudate pe structura focarului. Utilizînd șemineele HITZE ca sistem de încălzire alternativ, permite să reduceți costurile pentru încălzire pînă la 70% în comparație cu sistemele pe gaz sau sobele tradiționale.

În această vară, Centrul TERMIKA vine cu o MEGA OFERTĂ! Acum șemineul ALBERO AL 14 S.H la doar 1250 euro!

                                       

Șemineul ALBERO AL 19 RG.H la preț de 2050 euro

    

Șemineul ALBERO AL 16 G.H doar la 1750 euro

                         

Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA este unica companie în Republica MOLDOVA, care folosește plăcile izolante din vermiculită în calitate de izolant în construcția șemineelor cît și la izolarea coșurilor de fum.

Vermiculita- GRENAISOL este un mineral natural, termo rezistent pînă la 950*C și ecologic 100%. Utilizînd vermiculitul în construcția șemineelor obtinem o recuperare de 3–4 kw căldură suplimentar.

Experții Centrului TERMIKA oferă consultație profesională, oferind cele mai performante echipamente de încălzire cît și elaborarea unui sistem de încălzire rațional și eficient.

Mai multe informații despre servicii și produse veți primi de la experții Centrului de Comerț și Deservire TERMIKA la telefonul (022) 430 484, 079 61 80 80 sau puteți să ne vizitați pe adresa str. Matei Basarab 2/1.