Vermiculita- izolantul termic ecologic, care ofera siguranța clienților clienților noștri

Centrul TERMIKA este o combinație unică, pe piața din Moldova, de produse exclusive, personal înalt calificat și tehnologii inovatoare.

Ne dorim să facem traiul tuturor moldovenilor mai bun, oferindu-le o alternativă la sistemele standard de încălzire pe gaze, care le permite să economisească până la 70% din banii lor. În cadrul centrului nostru găsiți un asortiment bogat de:

-șeminee;
-sobe;
-cazane;
-coșuri de fum.

La construirea unui șemineu experții noștri în domeniul sistemelor de încălzire pe combustibil solid folosesc plăcile izolante din vermiculită GRENAISOL – un produs 100% natural. Mai mult decât atât, aceste plăci ecologice rezistă la temperaturi de până la 950°C și creează un efect de recuperare a căldurii.

 

GrenaisolTemp1

Plăcile izolante GRENAISOL sunt produse din vermiculită expandată și un liant anorganic special, cu bune proprietăți de izolare. Vermiculita în sine este un material inofensiv și neutru din punct de vedere chimic.

Plăcile GRENAISOL sunt absolut inofensive pentru sănătatea omului și nu conțin fibre de azbest, sticlă sau minerale, fiind caracterizate printr-o rezistență înaltă și stabilitate mecanică.

De ce folosim anume plăcile izolante din vermiculită? Pentru că acestea ne permit să construim carcase pentru șemineuri și sobe, inofensive pentru sănătatea omului, dar și pentru că astfel de plăci oferă o izolare termică suficientă. Și toate acestea folosind un singur material!

Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA acordă o atenție deosebită clienților săi oferindule produse calitative europene cît și o siguranță sporită. 

Procurați de la TERMIKA produse energo-eficiente și veți beneficia de:
70% economie la încălzire; 
80% eficiență; 
100% confort.

Mai multe informații despre servicii și produse veți primi de la experții Centrului TERMIKA în domeniul sistemelor de încălzire la telefonul (022) 430 484, 079 61 80 80 sau ne puteți vizita pe adresa str. Matei Basarab 2/1.