Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA: domeniile noastre de activitate

kamin planiranjeToată activitatea experților din cadrul Centrului de Comerț și Deservire TERMIKA este orientată spre îmbunătățirea nivelului de trai al cetățenilor Republicii Moldova. Cei care au achiziționat deja sisteme energetic eficiente savurează din plin avantajele standardelor de încălzire europene. Iar pentru cei care n-au reușit încă să ne viziteze am pregătit o listă a acelor uimitoare posibilități pe care le veți descoperi după ce veți monta în propria casă un șemineu pe combustibil solid.

1. Noi propunem un asortiment larg de sisteme de încălzire si recuperare, precum:

  • șemineuri pe lemne;

  • cazane pe lemne și peleți;

  • sobe pe lemne și peleți;

  • recuperatoare de căldură.

2. Noi montăm panouri fotovoltaice BEKAR.

Panourile BEKAR reprezintă o modalitate inovatoare de producere a energiei solare. Panourile includ soluții moderne, ecologice și inofensive pentru sănătate, cu ajutorul cărora veți reduce considerabil costurile pentru încălzire și veți recupera investițiile într-un astfel de sistem în 6-8 ani.

3. La Centrul TERMIKA puteți achiziționa plăci refractare GRENAMAT.

Plăcile GRENAMAT sunt folosite pentru placarea căilor de evacuare și mobilei. Astfel de plăci sunt utilizate pentru crearea unor căi de evacuare sigure, în locurile aglomerate de oameni.
Plăcile GRENAISOL – la construcția unui șemineu experții TERMIKA folosesc plăci de izolare din vermiculită Grenaisol – un material 100% natural, ecologic, rezistent la temperaturi de până la 950°C, care conferă șemineului un efect de sobă.

4. Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA colaborează cu compania de asigurări austriacă GRAWE CARAT. Noi asigurăm bunurile clienților noștri în sumă de până la 750 000 de lei, pentru un termen de un an din momentul în care achiziționați:

  • un șemineu;

  • o sobă;

  • un cazan pe combustibil solid;

  • un coș de fum.

 5. Noi realizăm construcții din structuri metalice.

Centrul TERMIKA, în colaborare cu ECOTERMIKA, realizează pe teritoriul Republicii Moldova un model absolut nou de construcții – din structuri metalice.
Din structuri metalice putem realiza următoarele construcții:

Construcțiile din structuri metalice sunt realizate într-un termen mult mai scurt decât clădirile obișnuite. În plus, acestea se deosebesc printr-o rezistență și durabilitate mult mai mare.

6. Activitatea noastră nu se limitează însă la construcțiile comerciale, pentru că, pe lângă acestea, noi construim și case!

Da, puteți avea o casă superbă din structuri metalice. Mai mult decât atât, aceasta este gata în 3 luni, iar costurile de exploatare vor fi mai mici pentru o viață întreagă. Casele de acest gen se deosebesc printr-o rezistență foarte înaltă, așa încât construind acum, faceți o investiție foarte importantă pentru viitoarele generații

Mai multe informații despre serviciile noastre aflați de la experții noștri în domeniul sistemelor de încălzire energetic eficiente, la numerele de telefon (022) 430 484; 079 61 80 80. De asemenea, vă așteptăm în vizită pe str. Matei Basarab 2/1.