Soba din caramida  sau un semineu modern. Termika schimba steriotipurile.

Sumele mari plătite pentru încălzire este o povară și probabil nu bucura pe nimeni. In acest articol vom enumara avantajele si dezavantajele sobelor din caramida cit si cu ce sunt mai bune semineele pe lemne. Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA vă propune un asortiment larg de produse.

Din cele menționate anterior rezultă că acum facturile pentru încălzire vor fi și mai impunătoare. Dar pentru orice problemă există o soluție. În acest caz soluția o găsiți la Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA.

costurile mari incalzire

Centrul TERMIKA propune sisteme de încălzire pe combustibil solid alternative celor pe gaz, astfel ofera posibilitatea de a reduce cu până la 70% costurile la încălzire pentru totdeauna.
Timp de sapte ani experții Centrului TERMIKA colaborează cu companii renumite din Europa, care au la baza cele mai severe standarte si cele mai noi tehnologii în producerea sistemelor de încălzire.

Problema apare in momentul cind trebuie sa alegem ce sistem de incalzire sa instalam in casa. Deobicei deprinderile care s-au format de ani de zile si sistemele de incalzire traditionale pe baza de sobe si-a lasat o amprenta placuta pentru majoritatea celor care si-au petrecut copilaria si tineretea in mediul rural la sate unde unica sursa de incalzire in casa era o soba traditionala. In timp aseste sisteme de incalzire au evaluat foarte mult, datorita investitiilor de miliarde suportate de producatorii de seminee sau centrale pe lemne si peleti, care si-au pus un obiectiv de a imbunatati sistemele vechi traditionale si schimbarea lor cu seminee, termoseminee, sobe independente tehnologic avansate care functioneaza pe lemn, peleti si bricheti. Scopul de baza este  

Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA vă propune un asortiment larg de produse reprezentate de peste 20 de branduri europene:

   • șeminee;
   • sobe;
   • cazane; 
   • coșuri de fum;
   • recuperatoare de căldură; 
   • accesorii pentru șeminee, toate fiind desinate să asigure confortul în casa Dvs.

Noi avem grijă de fiecare client! Pentru produsele achiziționate la Centrul TERMIKA beneficiați de o garanție de 5-10 anI.

Experții Centrului TERMIKA vă oferă consultație profesională ca din tot asortimentul bogat să alegeți corect produsul care să corespundă cerințelor Dvs, și locuinței.

Mai multe informații despre servicii și produse veți primi de la experții Centrului de Comerț și Deservire TERMIKA la telefonul (022) 430 484, 079 61 80 80 sau puteți să ne vizitați pe adresa str. Matei Basarab 2/1.