De ce sistemele de ventilare inteligente de la Komfovent sunt atât de bune?

Șirul de avantaje - cheie ale sistemelor de ventilare Komfovent

Atunci când construiți sau renovați un anumit spațiu este necesar să montați cele mai bune sisteme de ventilare, care vor asigura o ventilație sănătoasă, confortabilă și eficientă.

Investițiile într-un sistem de ventilare centralizat cu recuperare a aerului este o modalitate excelentă de a vă asigura locuință (încăperea) cu aer curat anul împrejur, și fără a pierde bani pentru încălzirea sau răcirea aerului.

Ce ar înseamna mai exact un sistem de ventilare centralizat cu recuperare a aerului?

Acest sistem presupune o ventilație inteligentă, care este proiectat în mod special pentru a asigura o mișcare controlată, continuă și joasă a aerului în interiorul încăperii, și pentru o ventilație optimă. Aerul curat protejează încăperile de mucegai și mirosuri neplăcute.

Sistemul de ventilație centralizat cu recuperare a aerului nu trebuie confundat cu un sistem de încălzire centrală sau de aer condiționat.

Centrul TERMIKA se gândește mereu la bunăstarea sănătății Dvs. și a confortului din spațiile închise, de aceea vă prezintă sistemul de ventilare centralizat Domekt R de la compania Komfovent.

Aceasta prevede montarea sistemului de ventilare prin tuburi flexibile din PVC în toată casa, care preia aerul evacuat din baie sau bucătărie și aduce aerul proaspăt în dormitoare și living-uri, astfel se formează un sistem balansat din care rezultă o microclimă locală de un confort sporit în toată casa.

Recuperatorul centralizat de la compania Komfovent, Domekt R 500 V este dotat cu 2 ventilatoare silențioase, situate în carcasa izolată fonic, asigurând astfel un nivel de zgomot redus, iar consumul de energie pentru încălzire sau condiționare poate fi redus de până la 4 ori.

Care sunt spațiile recomandate pentru instalarea sistemelor de ventilare centralizată cu recuperare?

 • Case;
 • Vile;
 • Grădinițe;
 • Școli;
 • Oficii;
 • Restaurante;
 • Spații comerciale.

Care sunt avantajele acestui sistem automat de ventilare?

 • Eficiență ridicată;
 • Rezistența recuperatorului rotativ la îngheț;
 • Consumă de 4 ori mai puțină energie pentru încălzirea sau răcirea spațiului locativ;
 • Regenerează o parte din umiditate;
 • Nu necesită canale speciale pentru condensat;
 • Este compact.

În condiții normale schimbătorul de căldură nu îngheață, iar în cazul în care temperatura aerului este mai joasă de -30ºC, se recomandă de instalat un preîncălzitor.

V-am convins?

Atunci nu mai stați pe gânduri și veniți chiar acum la Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA, iar consultanții noștri vă vor da răspuns la toate întrebările.

Clientul nostru  din suburbia Chisinaului a vizitat in luna Aprilie Centrul Termika cu cererea de a face o oferta pentru montarea unei pompe...
Pe un loc pitoresc pe un virf de deal, clientul nostru a decis sa deschida un hotel modern pentru odihna si relaxare cu toate conditiile...
In ultima perioada  tot mai mult se simte povara cheltuielilor pentru incalzirea incaperilor, fie in casa de locuit,   fie alte...
De un an de zile Centrul Termika importa si monteaza pompe de caldura aer apa in Molodva de la doi renumiti producatori, unul fiind din...
Centrul Termika, in luna August a montat 2 robineti de balansare statica cu afisaj pentru a asigura buna functionare si inalta  ...