De ce sistemele de ventilare inteligente de la Komfovent sunt atât de bune?

Șirul de avantaje - cheie ale sistemelor de ventilare Komfovent

Atunci când construiți sau renovați un anumit spațiu este necesar să montați cele mai bune sisteme de ventilare, care vor asigura o ventilație sănătoasă, confortabilă și eficientă.

Investițiile într-un sistem de ventilare centralizat cu recuperare a aerului este o modalitate excelentă de a vă asigura locuință (încăperea) cu aer curat anul împrejur, și fără a pierde bani pentru încălzirea sau răcirea aerului.

Ce ar înseamna mai exact un sistem de ventilare centralizat cu recuperare a aerului?

Acest sistem presupune o ventilație inteligentă, care este proiectat în mod special pentru a asigura o mișcare controlată, continuă și joasă a aerului în interiorul încăperii, și pentru o ventilație optimă. Aerul curat protejează încăperile de mucegai și mirosuri neplăcute.

Sistemul de ventilație centralizat cu recuperare a aerului nu trebuie confundat cu un sistem de încălzire centrală sau de aer condiționat.

Centrul TERMIKA se gândește mereu la bunăstarea sănătății Dvs. și a confortului din spațiile închise, de aceea vă prezintă sistemul de ventilare centralizat Domekt R de la compania Komfovent.

Aceasta prevede montarea sistemului de ventilare prin tuburi flexibile din PVC în toată casa, care preia aerul evacuat din baie sau bucătărie și aduce aerul proaspăt în dormitoare și living-uri, astfel se formează un sistem balansat din care rezultă o microclimă locală de un confort sporit în toată casa.

Recuperatorul centralizat de la compania Komfovent, Domekt R 500 V este dotat cu 2 ventilatoare silențioase, situate în carcasa izolată fonic, asigurând astfel un nivel de zgomot redus, iar consumul de energie pentru încălzire sau condiționare poate fi redus de până la 4 ori.

Care sunt spațiile recomandate pentru instalarea sistemelor de ventilare centralizată cu recuperare?

 • Case;
 • Vile;
 • Grădinițe;
 • Școli;
 • Oficii;
 • Restaurante;
 • Spații comerciale.

Care sunt avantajele acestui sistem automat de ventilare?

 • Eficiență ridicată;
 • Rezistența recuperatorului rotativ la îngheț;
 • Consumă de 4 ori mai puțină energie pentru încălzirea sau răcirea spațiului locativ;
 • Regenerează o parte din umiditate;
 • Nu necesită canale speciale pentru condensat;
 • Este compact.

În condiții normale schimbătorul de căldură nu îngheață, iar în cazul în care temperatura aerului este mai joasă de -30ºC, se recomandă de instalat un preîncălzitor.

V-am convins?

Atunci nu mai stați pe gânduri și veniți chiar acum la Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA, iar consultanții noștri vă vor da răspuns la toate întrebările.

In luna Februarie 2023 Centrul Termika a montat o pompa de caldura Geotermala de 9kw in Chisinau , sectorul Ciocana, regiunea Megapolis ...
Recent in luna Decembrie 2022 Centrul Termika a montat o pompa de caldura Aer-Apa tip monobloc de 12kw in Chisinau pe str. Uzinelor la o casa de...
Clientul care sa adresat la Centrul Termika a venit cu solicitarea de a monta un semineu pe lemne in Moldova in casa sa de 140 m2....
Tot mai multa lume alege un semineu pe lemne in Moldova ca o sursa sigura pentru incalzire in casa. Sistemul de incalzire pe gazul natural...
Caminul pe lemne , deja de mult nu mai este un lux în casă, el servește ca un sistem independent de incalzire care poate fi o sursa sigura...