Încălzește toată casa econom și eficient (Promoția s-a finalizat)

Astăzi, Centru de Comerț și Deservire TERMIKA vine cu o ofertă exclusivă și unică, cu un super preț pentru Focarul KFD ECO MAX 5270 14 kw la doar 399 EUR.

Primiti nu doar soluția unică și exclusivă pentru incălzirea casei intregi, ci și un vis implinit, nu doar un decor in casă, ci un nou mod de viață - ca in poveste. Cu TERMIKA schimbati viața și aduceti confortul in casa Voastra!

Mai mult, faceti economii enorme, fiindcă oferta TERMIKA este ENERGO EFICIENTĂ! Costul căldurii din casă pe timp de iarnă devine cu pină la 70% mai mic pentru perioada de incălzire! Incălzește o suprafață de 140 m2 eficient. Este cu mult mai econom de a utiliza pentru incălzirea locuinţei combustibilul solid cum ar fi: lemne, bricheți, peleți decit gazul natural sau energia electrică. Investiția in sistemul de incălzire se recuperează in cel mult 3 ani, iar dacă participati in cadrul Programului European de Eficientizare Energetică MoREEFF, aveti posibilitatea să obțineti granturi adiționale pină la 35% din costul total al investiţiei!

La Centru de comerț și deservire TERMIKA primiti toată gama de servicii, incepind cu soluția cea mai potrivită și avantajoasă: dintr-o gama largă de modele inedite de șeminee, de la producători Europeni, o varietate mare de accesorii și produse de completare (coș de fum), mai poti obține expertiză și proiectare, montare și deservirea ulterioară pentru produsul procurat. Aici, sunteti deservit de o echipa de profesioniști și EXPERTI IN SISTEME DE INCALZIRE, certificați in Europa. Primiti GARANȚIE la montarea şi deservirea a sistemelor de incălzire cu eliberarea unui CERTIFICAT DE CALITATE a lucrărilor efectuate.

TERMIKA - EXPERTUL VOSTRU IN SISTEME DE INCALZIRE EFICIENTE !

Descriere produs: Focarul KFD ECO MAX 5270 este de 14 kw, incălziește locuința de pină la 140-160m2. Origine Europeana (Polonia). Produs de compania KFDesign dupa cele mai inalte standarde europene. Focarul este asamblat din piese de fontă produse la o turnătorie din Gemania, care oferă produsului dat o calitate inaltă, o rezistență și durată de exploatare mai indelungată. Șemineul sus menţionat dispune de ardere primară, secundară si terță (efectul de piroliză) ce permite arderea gazelor (dioxidului de carbon) acumulate in partea superioară, majorind eficiența energetică a focaruluilui, de asemenea oferind siguranţă sporită celor apropiați. Construcţia solidă a focarului KFD Eco Max 5270 permite utilizatorului să exploateze acest focar la foc continuu 24h/24h chiar și in condiţiile climaterice mai severe.

KFD ECO MAX 5270 14 KW CARACTERISTICILE TEHNICE

Va invităm cu drag să vizitati CENTRUL de COMERT si DESERVIRE TERMIKA. Ne găsiti pe str. Matei Basarab 2/1 și la tel.: +373 7961 80 80 / +022430 484.

Perioada de promovare: de la 01/01/2018 până la 03/05/2018