Placile termoizolante din vermiculit Grenamat AS

Regula prioritară de protecție împotriva incendiilor este să creezi condiții favorabile pentru evacuarea rapidă a oamenilor dintr-o clădire care arde. Pentru aceasta au fost create căile de evacuare, ținându-se cont de toate normele de protecție împotriva incendiilor. Însă în procesul proiectării nu se ia în considerare faptul că aceste căi pot conține ele înșiși obiecte ușor inflamabile.Pentru a exclude această probabilitate, se recomandă folosirea doar a materialelor și mobilei incombustibile.

Experții Centrului de Comerț și Deservire TERMIKA colaborează cu compania cehă GRENA a.s., una dintre activitățile căreia este producerea plăcilor incombustibile cu protecție împotriva incendiilor GRENAMAT.

Plăcile GRENAMAT sunt folosite pentru placarea căilor de evacuare și mobilei. Angajații GRENA au avut grijă nu doar de caracteristicile acestor plăci, ci și de aspectul lor estetic. Astfel, puteți alege dintre numeroasele tipuri de acoperire decorativă, cu condiția că veți respecta normele de protecție împotriva incendiilor. Printre acestea se numără laminatul, furnirul, hârtia, vopseaua, tencuiala.

Cine are nevoie de așa ceva?

În primul rând, construirea unor căi de evacuare din materiale incombustibile trebuie să fie sarcina primordială a proprietarilor de clădiri în care se adună deseori oameni, printre care se numără grădinițele, școlile, teatrele, clădirile de birouri, restaurantele etc. Siguranța oamenilor trebuie să fie întotdeauna pe primul loc, căci într-o situație neprevăzută este târziu să te gândești cum ai fi putut evita incidentul.

Imaginați-vă doar că aveți posibilitatea de a vă proteja pe Dvs. și mediul în care vă aflați, folosind în construcții material absolut incombustibil, pe care îl puteți decora după bunul plac. E uimitor, dar absolut real!

Experții din cadrul centrului TERMIKA sunt gata să răspundă la orice întrebări ale Dvs., la numerele de telefon (022) 430 484, 079 61 80 80. De asemenea, ne puteți face o vizită pe str. Matei Basarab 2/1.

Producători:
Grena (Cehia)
[Contactati-ne pentru un pret]
Contactați-ne pentru disponibilitatea produsului
Consultație gratuită
  • Bestsellers
  • Produse populare
  • Văzute recent