Centrul TERMIKA se mai bucură de un client satesfăcut

09/07/2020

Recent specialiștii Centrului TERMIKA au finalizat montarea unui șemineu din fontă de la Technical PanTherm 75 CGR în Durlești.

Acest șemineu din fontă are o dotare bogată tehnologică, randament înalt - 76%, putere de încălzire de la 10 -19 kw ceea ce permite ușor reglarea lui în orice timp și un design unical modern care ușor se integrează în orice încăpere.

Garanția asigurată de 7 ani te face să capeți încredere în acest produs, deoarece majoritatea producătorilor oferă garanții doar pâna la 5 ani.

Toată materia prima fontă, sticlă etc. este importată exclusiv de producătorul Ungar din cele mai bune turnători și producători din Germania.

Hota șemineului a fost întărită cu o carcasă din metal după solicitarea clientului pentru a fi placată cu teracotă tip keramogranit.

Totodată clientul beneficiează automat de o garanție din partea companiei noastre la construcția șemineului pentru un an de zile.

Vă doriți un astfel de cămin în casa Dvs?

Atunci vă așteptăm cu placere la Centrul TERMIKA situat pe strada Matei Basarab 2/1 și beneficiați de reduceri și garanții.