Reportaj în exclusivitate, susținut de Experții Centrului TERMIKA

08/14/2020

Experții Centrului TERMIKA în colaborare cu Proiectul Energie și Biomasă din Moldova , susținută de Uniunea Europeană au creat o istorie de succes și au demonstrat de nenumărate ori prin fapte.

Promovând produsele ECO de la partenerii Europeni noi considerabil am îmbunătățit calitatea vieții cetățenilor noștri în ultimii ani.

Aproximativ 2500 de persoane beneficiază de încălzire mai curată, mai ieftină și mai eficientă în case private, grădinițe și clădiri publice, iar tot mai mulți gospodari optează pentru aceste sisteme moderne de la Centrul TERMIKA.

Investiţiile în noile sisteme de încălzire, în valoare totală de peste 13 milioane de Euro acordaţi de Uniunea Europeană, au avut un impact multiplu pentru susținerea satelor și mediului rural din Moldova. Astfel putem spune cu siguranță că am favorizat și sporit securitatea energetică locală.

Astfel, tehnologiile verzi au ajuns mai rapid în sectorul rezidenţial, mii de familii încălzindu-şi astăzi casele cu energie din biomasă, datorită subvențiilor acordate de UE pentru achiziţionarea șemineilor și sobelor pe biomasă (brichete, peleți, lemne).

Cei interesați sunt așteptați la Showroom-ul nostru situat pe strada Matei Basarab 2/1, sau ne contactați la numărul de telefon 079 61 80 80 și beneficiați de -10% reducere.