Filtrează aerul din casă – utilizînd ventilarea inteligentă cu recuperare - Komfovent

09/07/2020

Conform EPA (United States Environmental Protection Agency), mediul nostru interior este de la două până la cinci ori mai toxic de cât mediul în aer liber și în unele cazuri, măsurătorile de aer în interior s-au dovedit a fi de 100 de ori mai poluate.

Agenția Internațională pentru Cercetare în domeniul Cancerului și Organizația Mondială a Sănătății au concluzionat că 80% din toate cazurile de cancer sunt atribuite factorilor de mediu decât genetici.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) este de acord, declarând că aproape 3% din povara globală a bolilor se datorează poluării aerului din interior. Sa dovedit și faptul că lumea contemporană își petrece până la 90% din viață în interiorul încăperilor.

Principala cauză de ce avem nevoie de un sistem de ventilare este POLUAREA AERULUI!!!

SOLUȚIA este o ventilare performantă și intelegentă.

Centrul TERMIKA vine cu o ofertă unicală pe segmentul ventilării în Moldova, pentru cei ce doresc să-și ridice confortul în casele sale, noi propunem sisteme de ventilare inteligente cu recuperare a căldurii de la compania Komfovent care utilizează filtre de ultimă generație M5, F7, F9... ce permit filtrarea aerului pâna la 99,9% din impurități (praf, miros, polen, particule).

Cei interesați sunt așteptați la Showroom-ul nostru situat pe strada Matei Basarab 2/1, sau ne contactați la numărul de telefon 079 61 80 80 și beneficiați de -10% reducere.