Costurile mari la încălzire este un stimul de a face schimbări, iar soluția o găsiți la Centrul TERMIKA!

Sumele mari plătite pentru încălzire este o povară și probabil nu bucura pe nimeni. Este cunoscut faptul că Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) din Republica Moldova a aprobat, în septembrie 2016, în cadrul unei ședințe, noile tarife pentru energia termică, majorându-le cu 81,22 lei (8,2%) și atingând suma de 1068,22 lei pentru o gigacalorie. Legea a intrat în vigoare la 1 octombrie 2016.

Din cele menționate anterior rezultă că acum facturile pentru încălzire vor fi și mai impunătoare. Dar pentru orice problemă există o soluție. În acest caz soluția o găsiți la Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA.

costurile mari incalzire

Centrul TERMIKA propune sisteme de încălzire pe combustibil solid alternative celor pe gaz, astfel ofera posibilitatea de a reduce cu până la 70% costurile la încălzire pentru totdeauna.
Timp de cinci ani experții Centrului TERMIKA colaborează cu companii renumite din Europa, care au la baza cele mai severe standarte si cele mai noi tehnologii în producerea sistemelor de încălzire.

Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA vă propune un asortiment larg de produse reprezentate de peste 20 de branduri europene:

   • șeminee;
   • sobe;
   • cazane; 
   • coșuri de fum;
   • recuperatoare de căldură; 
   • accesorii pentru șeminee, toate fiind desinate să asigure confortul în casa Dvs.

Noi avem grijă de fiecare client! Pentru produsele achiziționate la Centrul TERMIKA beneficiați de o garanție de 5-10 anI.

Experții Centrului TERMIKA vă oferă consultație profesională ca din tot asortimentul bogat să alegeți corect produsul care să corespundă cerințelor Dvs, și locuinței.

Mai multe informații despre servicii și produse veți primi de la experții Centrului de Comerț și Deservire TERMIKA la telefonul (022) 430 484, 079 61 80 80 sau puteți să ne vizitați pe adresa str. Matei Basarab 2/1.